Gd1992 Kızlar sabh kalktgmda bıanda bırden asırı kanamam oldu brz surdu snra azaldı ped taktım gun ıcıbdede adet kanaması gbı geldı ara ara sezaryan olalı bugn 26 gun oldu normal mı acaba yoksa adet mı oldum anlamadm
Busracobann Gd1992 canım adet de olmuş olabilirsin sezeryan da karın içini güzel temizliyorlar ben çok az kanama 41 . Gün de adet olmuştum takip et istersen başka bı sıkıntı çıkmasın geçmiş olsun
irva Gd1992 40 çıkana kadar o sezeryan sonrası kanama bazen duruyor bazen de geliyor.Benim de öyleydi.40 çıkmasına 1 hafta kala azalıp kesildi.Sonra da 40 başı adet oldum.
Gd1992 Busracobann nasl skıntı olablr acaba blmıormda ondan sordm bnm rahım ıcınde kanama alanı vardı 1 ay once gttıgımde haftaya kontrole cgırdı ama bu kanama neyn nesi blmıorm sabah baya geldı cnku
Busracobann Gd1992 canım valla başıma gelmedigi için bişey diyemiyorum ben doktoruma sormuştum çok kanamam olur mu göbeğim çok kalır mı diye merak etme çok güzel temizledim çok az bi kanama göreceksin demişti sonra kesilmişti zaten adet olduğum zaman da adet oldugumu anlamıştım hemen
Yenianne001 Gd1992 belki de o kanama alanını attınız. Ama yine de içinize sinmiyorsa doktorunuza danışın. Kan geldiği günü not alın adet de olabilir
Gd1992 Sanırım benm doktor ıyı temzleyemems kanı dogum anında cnku ıcerde kanama alanım baya buyuktu .