duyguanneoluyorr Bebeklerin ikisininde kalbi durdu Allah’ım icim acıyor nasıl katlanicam buna kızıma kardeşler nerede dediğinde ne dicem bu acı nasıl bir acı nasıl bir imtihan
Aysun1983 duyguanneoluyorr rabbim sana da ailene de sabırlar versin bende çok kez yaşadım bu duyguyu hiç kolay değil çocuklar çok etkilenip çabucak unutuyorlar tabi burada yaşı da önemli kızının benim kızım küçük yaşlarda yaşadıklarını şimdi hatırlamıyor ama 10 yaşında yaşadığını unutamıyor belki ileri gebelik olduğu için ya da mezarlığı olduğu için bilemiyorum 💐🥲
duyguanneoluyorr Pinaryuce35 sabah kanamayla uyandık noldugunu bilmiyorum 2 gün önce kontrole geldik hicbi sıkıntı yoktu
Suzey duyguanneoluyorr çok üzüldm cok gecmş olsn bende ilk gebeliğimde düşük yaptım benmkilerde ikizdi
segoseco duyguanneoluyorr şuan aynısı benım oluyor sabah kannoldu heryerim ama rahim kapalı acılma yok bebek plesantaya vurmus onun kanaması dedi sımdı kanamayı durdurmak ıcın ilaçlar iğneler vs kalp atısları gelişimi gayet yerınde ama cok skur sızın naısldı
Dygclk51 Canım çok geçmiş olsun inşallah tekrar sağlıklı bebişlerin dünyaya gelir. Peki ikisininnde kalplerinin durma sebebi neymiş.
duyguanneoluyorr Dygclk51 bilmiyoruz hepimiz şok olduk sabah kanamayla şiddetli ağrıyla uyandım hastaneye gittiğimizde kanamayi durdurdular ikindn Dr. Yanımıza gelip herşey yolunda dedi 2 saat önce yine başladı kanama suyumda geldi
Aysun1983 duyguanneoluyorr hatırlamaz aşkım büyük ihtimalle daha çok küçük rabbim ona sağlık versin 💐inşallah bir daha sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına kıza bir kardeş versin 🥰
Pinaryuce35 duyguanneoluyorr Allah sabır versin tarifi de yok söylenecek bişeyde. Rabbim kimseye yaşatmasın birdaha.. Geçmiş olsun