Edoss26 14+3 deyiz. Bugün cinsiyet öğrenmek için gittik fakat kordon tam bacak arasındaydı doktor büyük ihtimal kız olarak tahmin sizce erkek olma ihtimali nedir ?
Zahire38 Edoss26 yanıla biliyolar canım 12 ve 15 haftada kesin kız dediler bana 17 haftada erkek diolar
DenizGzm Edoss26 o bacak arası kordondan tam 7 kere cinsiyet değişti. Anca 25. Haftam da net öğrendim
Emel38 Zahire38 20 gün önce kız gibi dendi bugünde erkek gibi dendi.3 hafta sonra ne çıkar bilmiyorum 😁
Tugbaomerfaruk Zahire38 aynı doktor mu dedi size bana da 12 de kız 14 de erkek 15 de kesin kız dedi aynı doktor 🤦🏻♀️
Zahire38 Tugbaomerfaruk aynen aynı doktor karnımı baya salladı kordununu görmüş ola bilirmi acaba erkek die aklım karıştı detayliyi bekliyorum
Lulus- Edoss26 benimde 11 hafta 4 günlükken belliydi 18. Haftamdayım halen aynı diyor başka doktorlara da gittim
Zahire38 Edoss26 evet kesin kız dedi bacak arasınida gösterdi 17. Haftada erkek dedi ama karnımı baya salladı kordununu görmüş ola bilirmi acaba erkek die
Deryauzm27 Kizlar banada 12 de erkek dedi direk bir sonrakinde bacağı kapalı dedi başka doktora gittim 14 kız dedi yüz üstü yatiyordu bebişim ona rağmen cinsel organını gördüm dedi 🙄
Zahire38 Edoss26 20. Ila 23 haftalar diye biliyorum salı günü kontrole gidicem ozaman söyler büyük ihtimal