Ftm_binboa17 Anneadayi09 artık sana zaman ayırmak istemiyorum inanırmışım lütfen hadi hadii ya sen haklısın hakaret ettin döverim dedin tamm dedim hadi ama sal beni
ikiiPrensensAnnesi Deryauzm27 bırak canm gercekten hakediyolar ders olurda bidaha herseye burun sokulmaması gerektiğini anlatır belki arkadaş bazılarına👏👏👏👏
halitefe ikiiPrensensAnnesi sussana sen fişnikçi cevabın varsa kendin yazsaydın cevap olarak kendi kendine burda poz kesiyorsun
Deryauzm27 Mom046 ah canım 3 gebeliğim her ay da gidiyorum tıp düşündüğün kadar Rabbimin neler yapabileceğini mi düşünsen rabbim istedikten sonra o anne bebeğini hisseder daha tatlı bir dille anlatabilirsiniz alay etmek yerine
ikiiPrensensAnnesi halitefe bide bn sizin gbi herseye atılıp yok öyle böyle olur gbi akıl vermeyi sevmem !saygı duymayı tercıh ederm!!
Deryauzm27 Mom046 bak canım öyle düşünmüş olabilir ilk hamilelikte anne adayları daha tecrübesiz oluyor sonraki hamileliklerde daha tecrübeli oluyoruz
Mom046 Deryauzm27 Benimde ilk hamileliğim ve Dr ne derse, tıp ne derse o dur. Hislerimize göre yaşayacaksak herşey başka olurdu biraz reality lütfen.
halitefe ikiiPrensensAnnesi ben karar vermem ama ordan çıkıp laf atma madem senin de kanaatin o yazsaydın birşeyler sende birde kim kimi korkutacak Allah aşkına sen iyi misin kimse kimseden korkmaz abuk sabuk konuşma ordan çıkıp tek cevap yazamamış ama son anda maydanozluk yapıyorsun
Ftm_binboa17 ikiiPrensensAnnesi canım hiç gitme boş ver daha neye sinirlendiğimizi bile anlamadılar mesela haklı olmaları yada olmamaları değil mesela davranışın yanlışlığı ki kişinin davranışının alaycı tavrının yanlış olduğunu anlamasınlar zor iyi geceler ☺️🌸
Deryauzm27 Mom046 ah canım bak benim arkadaşıma tıp dediki kese boş kürtaj olacak aksın hemen ama anne ya hissetti ve bekledi iki hafta sonra bebeğinin kalp atışını duydu
ikiiPrensensAnnesi Mom046 okadar arkadaş anlatıyo anlamıyon bu saaten sonra ne anlatılsa boştur boşver
halitefe ikiiPrensensAnnesi yanlışsa birşey yanlış derim arkadaşım emin ol arkadaşa doğru olanı söylemek daha iyi kadın haftalarca bebek mi sansaydı bağırsak hareketlerini
Mom046 Deryauzm27 Ben de anneyim annelik le ne alakası var annelere özel süper güç veriliyorda ben mi eksik kalmışım ya da diğer arkadaşlar? İnancıma karışacak biri de değilsin ne düşünmem gerektiği seni alakadar etmez 🤷🏽♀️
ikiiPrensensAnnesi Ftm_binboa17 boşver cnm sende yorma kendini bi saatır takip ediyom artk bn burda şiştm Allah sabır versn sana