ikiiPrensensAnnesi Anneadayi09 bnm mi rezilim keşke kendinizede biraz bakabilsenz😅😅😅😅kültürdn bahsetmedm sadece biraz saygı ddm 🤚
Deryauzm27 Mom092 Anneadayi09 tam akıllı seni beyniniz basmyor bize burda bukadar cahilce konuşan evde kocasına neler yapıyordur anlamında adamcağıza dua ettim 🤣🤗
ikiiPrensensAnnesi Anneadayi09 Anneadayi09 keşke konuşmayı bilsen konuyu anlasan boşuna yoruyoz kendimizi iyi geceler 😅😅😅
Deryauzm27 Mom092 bak canım hemcinsin olarak çok güzel bir kadınsın dupduru bir guzelligin var ama boşver senin gibi güzel bir kadına kötü konusmalar yakışmıyor emin ol bence girme bile bak ben hata ettim girdim çıkamadım 🤣
Mom046 Deryauzm27 Elalemin kocasından sanane? Seviyesiz ya kendini ortaya atamıyor kocaları karıştırıyor ben bununla daha fazla uğraşamam üst modelleri varsa devam.
Mom092 Anneadayi09 hahahahahahhaha yaaaaaa kahkaha attimmmm suuuuusssss kocam uyanacakk 😂😂 sesli okudum bideeeee 😂😂😂😂
Mom092 Mom046 bizi birakti simdi kocalarimiza saracakk 😂😂 uyandiriyim da konussun kime yardim ediyo o zman Allah 😂