melissasarikan MKrasnic o haftada bendede çok canım cekiyordu ve senin gibi çok yiyordum cinsiyetle alakalı olabilir canım
senem1234 Ydgrshn midye ve kalamar benim de çekti ama yiyemedim. Hamilelikte pek önerilmiyor diye siz yediniz mi ?
0znur Çilekkk 😁 Mevsimi geçmişti zar zor bulduk bir kilo, hepsini yedim ama geçmedi. Haftalarca aklımda, rüyamda Canımın çektiği çok şey var ama Asermek tam da böyleymiş o zaman anladım 🤷🏻♀️☺️
momsboys senem1234 ben iki oğlumdada ilk bir kaç ay çok ekşili limonlu seylere bide yeşil erik istedi sonra birden ekşiden soguyup aşırı tatlı düşkünlüğü basladı. Sürekli muhallebi tulumba lokma dondurma suan😅
Damlae16 Duygus97 valla canım yazın çıkan erik gibi değil tabi yeni olmuş gibiydi biraz acı ekşiydi yani ama yiyince içim rahatlamıştı nefsime hakim birisiyim ilk defa böyle olunca anladim hamilelik gerçekten tuhaf 😂
Cerenbrk Gamzebz yok daha 7 haftalığız ama oda anlık oldu tekrar yerini mide bulantısı aldı ama sadece bişeyi tuzlayıp yiyesim var
melissasarikan MKrasnic cinsiyeten dedim ama değilmiş demeki benim kız 🤣 🧿İnşallah hayırlısıyla elimize alırız çocuklarımızı🙏🏻 Gerci doğuma kadar belli olmaz benim yengemin 9 ay boyunca erkek demişlerdi doktorlar ama doğumda kız çıktı 😅 tabi herkeze öyle olcak diye bişey yok ama ben o yuzden ne mavi ne pembe renkler tercih etmemeye calıştım valla korktum😅
Edaaa34 Damlae16 Benimde yeşil erik 6 tane 80 TL ama erik demeye bin şahit lazımdı😃 ah keşke yazın hamile olsaydım hep yaz meyveleri canım çekiyor😞😃
Damlae16 Edaaa34 aynen canım valla o kadar üzülüyorum ki bende bu duruma yaz meyvelerini hep daha çok severim ama yapacak bir şey yok 😂