glnzem Kızlar bu çocuğum 17 haftalık oldu hala cinsiyet konusunda net birşey söylenmiyor. 😁 hayrınıza bi bakıverin 😂🙏🏻 https://hizliresim.com/zmZqAD
Flower3 glnzem bacak kısmını görüntülemiyor mu kapatıyor mu ? Bizimki 15.haftada bacak arası açıktı pipi görünüyordu. 😅
Zahire38 glnzem canım banada 12 ve 15 haftada kesin kız dediler 17. Haftada erkek neye inanacağımi şaşırdım 🤭
glnzem Flower3 valla bi çıkıntı var ama doktor emin olamıyor pipi mi yoksa klitoris mi anlayamıyorum diyor. 😊😊
Tdof26 glnzem valla anlayamıyorsa kızdır ozaman bizimde bir türlü anlayamadı hatta çıkıntı var erkek galiba falan dedi kaç kez ama kızım olucak genelde erkekler hemen belli oluyor 🤷🏻♀️ Allah gönlüne göre versin 🌸
Gulsurmeli glnzem ayy benimkide böyle yaparsa 12. Haftada kız gibi demişti 16 hafta gel belli olur dedi 😳😳😳😂😂😂
Gull_94 glnzem 14.haftamda gordum ben pıpısını cnku uzantı seklınde bellıydı cıkıntı fazla olıyo haftanız daha fazla erkek olsa sankı daha ckımtlı gorunurdu dıye dusundum ama bıdahakı seferde gpsterır umarım😇
Biraba glnzem bence kız canım 16 haftada pipi baya belirginleşiyor ve üçüncü fotoda üç çizgi oldupu farkediligor sadece belirdin dudaklar ve klitoris o kadar bence kız
glnzem Kızlar valla 3 tane doktor baktı erkeğe benziyor ama kesin değil dediler bilmiyorum artık şaşırdım kaldım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️