mirac_le Arkadaslar bugün tam 10+1 olduk. Folik asitim bitti 2. Paketi aldım. Doktora sormayı unutmuşum, tam olarak 3. Aya kadar mi kullanacağım? Siz hangi haftaya kadar kullandınız?
glnzem mirac_le siz içmeye devam edin doktorunuz bırakabilirsin diyene kadar. 3.3 buçuk ayda bıraktırıyorlar genelde.
sumeyye60 mirac_le Bildiğim kadarıyla planlı gebeliklerde gebelik öncesinden başlatıyorlar 12. hafta dolana kadar kullanmak gerekiyor. Benim kutum 14. haftaya kadar uzadığı için bitene kadar devam etmiştim.
Aysun1983 mirac_le ben 10. Hafta da bıraktım ama burda 12. Haftaya kadar devam edenlere de denk geldim
Lezginka mirac_le 10 +4üm aynen doktora sormaya unuttum ben de ama 12.haftaya kadar kullanıldığını düşünüyorum ilk 3 ay mantığı ile o yüzden folidays kullanmaya devam ediyorum
Kivirciginannesi_ Ben 3 ay kullandım 4. Ayda vitamine başladık doguma kadar. Herkezde öyle mi bilmiyorum tabii değişiklik gösterebilir 🤷♀️
34_21_23 mirac_le benim 11. Haftada paketim bitti doktorum yeni paket alma multivitamin başlayacam onu al artık onda da az miktarda folik asit var demişti.
bebeklerim2 mirac_le benimde elimde fazla folik asit vardı doktora sordum kullanabilirsin dedi 12 haftalığım bu arada
Busradz61 Hamilelik süresinde 3.aya kadar kullanılır sonra vitaminler başlar . Bana doktorum öyle söyledi :)
gmzcvk mirac_le ben hamile kalmadan 2 ay once baslamistim hamile kalmami kolaylastirmasi icin 3.ayin sonunda takviye vitamine basladigimin ilk haftasinda da kullaniyordum doktor birak demedigi icin, bence doktorunuza bir danisin herkeste ve her doktorda farklilik gosteriyor gibi
minicikanne mirac_le 12+4 haftalık olduk. Elimdeki folik asit bitmedi. Doktorum devam et bırakma dedi. Normalde benim haftamdakilere bıraktırıyorlar çünkü demir yada multivitaminin içinde de folik asit varmış.