Bubuseli Hanımlar hamilelikten önce göğüslerimin ucu ve kenarı pembemsiydi smdi simsiyah kömür gibi oldu çok üzücü bir durum 🥺 sizdede oluştumu geçermi😌
Bubuseli Tazeanne0 nie uzulmimki sonuçta ilk defa böyle bişey başıma geliyor şok olamazmiyim bir bilginiz varsa öğrenebilirim
Asyakuzusu Bubuseli Ama hamilelikte herkeste oluyor. Göbeğindede boyuna kahverengi bir çizgi oluyor hatta. Bunada üzelmeyesin🤣
Bubuseli Asyakuzusu gobegimdeki çizgi oluştu 😂ama göğüslerimin simsiyah olmasına şaşırdım ilk gebelik fazla bilgim uok 😂
Tazeanne0 Bubuseli hahab beni dövcen gibi hissettim sakin ol bu gayet normal sütten kesildiğinde geçiyor o koyuluk ne için biliyor musun bebek memenin ucunu kolay bulabilsin diye koyulaşıyor Allah büyük 😊 rota gibi düşün koyuluktan buluyor memeyi
Bubuseli Tazeanne0 yaaa tabikide Allah’ın taktiri 😌❤️❤️🤲🤲 bilmiyordum böyle olduğunu saolun ama benimki baya simsiyah olduğu için fazlaca şaşırdım 😂😂
Tazeanne0 Bubuseli kız korkma bazı insanların öyle oluyor bu iyi bir şey kötü değil düzelir emzirme dönemini geçince 😊
Banuasya Bubuseli merak etme hamilelikte çok normal bu durum 😊bebek emmeyi bırakınca geçiyor ben 20 aya kadar emzirdim kızımı
Uykulugebe Bubuseli o değil de çatlaklar fena. O kadar nemlendirici krem sürdüm göbüşüm catlamasin diye çatlamadi ama diğer bölgeleri hesap etmemiştim catlamasin ne popo kaldı ne basen🥴
Bubuseli Uykulugebe popo basen bekârken catlatki zaten ama karın çevresini bilmiyorum inslaah çatlamaz 😌🤭