Heyecandorukta Yagmuraksu Bende 32+6 dayım henüz yok, olmaz umarım 🙄 10 kilo aldım, bol su içiyorum 3lt üzerinde. Hergün yürüyüş yapıyorum, bakalım süreç ne gösterecek 🤔🙃
menekseeygmr Yagmuraksu lierac ve bio oil kullandım 37+5 teyim ve çok şükür hiç çatlağım olmadı. Bol su içmenin ve kremleri düzenli kullanmanın büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum
alininannesiiiii Valla ben 29.haftama girdim kalçamda çatlaklar başladı hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri bio oil kullandım işe yaramadı demekki 10 kilo aldım şimdiden acaba ondan mı oldu bilmiyorum bir tek kalçamda var göbeğimde daha yok orda olmaz inşallah
Girlpowerbabe Tgcclskn valla şimdilik belirgin değil ve çok değil ama doğuma kadar ne olur bilemiyorum😂
menekseeygmr Aslında önemli olan çatlak oluştuktan sonra değil henüz oluşmadan bu tarz krem ve yağların kullanılmaya başlanması bence. 5.ayımdan beri karnım henüz çok çıkmadan başlamıştım.
Gzdsrm Kizlr 27. Haftamdayim kantaron yagi ve lierac kullaniyorum cok sukur catlagim yok daha ama gobek deligimin etrafi asiri kasinio sanki catlicak gibi sizinde oldu mu boyle her saat basi bakiorum catladi mi catlio mu cok kasinio