Sayeninannesi Kızlar merhaba. 25 hafta hamileyim kalp atışı gibi 2-3 dk süren bi atış hissediyorum karnımda herhangi bi ağrım sızım yok. Bugün 2 defa hissettim. Böyle yaşayan varmı aranızda?
Gurbetkusu_43 Sayeninannesi Selamün aleyküm canım. Bende de aynısı oluyor sanki nabız atar gibi üç dört defa atıyor oda bebeğin anne karnında hıçkırmasıymış. Doktoruma da söyledim ben hıçkırığını anlıyorum kalp nabzı gibi atıyor karnım diye güldü ne güzel dedi 😊 korkma ilk gebelik olunca tedirgin olmamız gayet normal
Sayeninannesi Fatos3547 ah çok teşekkür ederim. Kötü hissetmedim ama aklımada takıldı. Gitmek istemedim bu saatte hastaneye çok uzak zaten arabamızda yok. İlk bi yaşayan varmı sorayım dedim duruma göre gidicektim. Çok teşekkür ederim
Sayeninannesi Melikeakkc bende aynı tahmin ettim internettende baktım 🥰 aman öyle olsun yaa korkuyor insan hemen. Çok teşekkür ederim
Sayeninannesi Gurbetkusu_43 oy kurban olurum onların hıçkırığına 🥰 evet ilk olunca herşeye pinpirikleniyo insan 🙈 sağlıklı olsunlarda tek derdimiz o 🥰 çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin sizin bebişinizde ❤️