Elifmustafa41 Merhaba çalışan hamişler. 32. Hafta öncesinde bir aylık rapor alsak (çok zorlanıyor insan son zamnlarda, iş göremezlik raporu önerdi doktorum fakat ) Doğumdan sonra alacağımız parayı etkiler mi? Bilen arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi?
Yaagmurr Elifmustafa41 canım paranı etkilemiyor 32. haftaya kadar rapor alman daha mantıklı olur onun parasını ayrı alırsın bende şuan öyle yapıyorum
Denizin pptya01 baryaz Yaagmurr Sndrsym Peki arkadaşlar heyet raporuyla normal rapor arasındaki fark nedir ? Yılda rapor hakkı 40 gün heyetinde sınırı yok benim bildiğim .
Elifmustafa41 Yaagmurr prim günü ve brüt maaştan hesaplandığı için bana eksik alırsın dedi çevremdekiler onun için aklım karıştı epey teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Yaagmurr Sndrsym beni 26 haftalıkta izne çıkarmak için zorladılar ben kabul etmesem de bişey değişmedi özel sektördeyim bu arada yıllık iznimi kullanıp sonra gidip doktorumla açık açık konuştum oda her hastanın 1 yıl içinde 40 gün rapor kullanabilme hakkı var dedi 10 günde bir yeniledi raporumu zaten 32 haftama az kaldı şükür raporum da bitiyor sonra zaten iznimi başlatıcak sizde bi konuşun isterseniz
Elifmustafa41 Heyet Raporu 10 + günler için birkaç doktorun onayı gerekiyor bunada heyet raporu deniyor. Heyet raporunda yıllık süreyi geçebiliniyor.
Busraozel Bende 32 haftanın dolmasına 10 gün kala rapor aldım ve 32.haftamda annelik raporu aldım 😃 o ay ki maaşım kuş gibiydi ciddi hafiflemiş çok ama çok az yatmıştı 🙈 10 günlük rapor parası da sgk dan yattı annelik raporunu etkilemiyor yani o rapor ve parası ayrı