Pln01 Bugün detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde sağ aortik ark teşhisi kondu down sendromlu olabilir falan dediler herşeyi çok normal sadece ufacık kalp damarında sıkıntı olmasıyla ne alakası var ? Böyle teşhis konanlar yazabilir mi lütfen ????
Harvicell Pln01 benim bebeğimde var canım sadece sağ aortik ark doğdu 8 aylık bize de di george sendromlu olabilir denildi şülür bür sıkıntı yok genetik test yaptırmadım
Mekselinda Banada aynısını söylediler yeni çok korkuyorum çokkk gerçekten öyle mi bi ihtimal var mı siz araştırdınız mı lütfen bana da söyler misiniz🥺
Pln01 Mekselinda korkmayın tek başına sıkıntı olabilecek bir durum değilmiş çok sağlıklı bir insan da bile olabiliyormuş bazen de yanılma oluyor göremiyorlar usg de içinizi ferah tutun başka bir doktora daha gözükmekte fayda var ben 4 doktor gezdim ve bir çok pediatri kardiyologlarla görüştüm hiç bir sıkıntı olmayacağını söylediler 🤲🏻 Rabbim korusun
Pln01 Harvicell bize de öyle dediler ama 4 doktor gezdim şükür birşey çıkmadı bebeğinizde de eminim öyle birşey yoktur olsa dahi bu tek başına bir sıkıntı değilmiş çok sağlıklı bir insan da bile olabiliyor ve farkına dahi varmıyormuş içinizi ferah tutun keyfini çıkartın kulak asmayın Rabbim esirgesin yavrularımızı 🤲🏻