Ebru1234 ikievlatannesi tavsiyeler icin tesekkurler. Gercekten zorlayici bir seymis bu hamilelik. Bir o kadar da heyecanli ve tatli. Saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz
ikievlatannesi Ebru1234 Rica ederim canim amin insallah herkese annelik duygusu nasip etsin Allahım 🤲
paradise1509 29+6 yız aynı şikayetler bende de var, birde sürekli ayaktayım oğlum var 2 yaşinda hiç durmuyor sürekli onun peşindeyim, magnezyum kullanıyorum az olsada faydası oluyor ama en kötüsü mide yanması 3.hamileliğim hiç bir şey işe yaramıyor((
Ayse_63 papatya35 evet aynı durum bende de var 29+3. Ayakta çok duramıyorum hemen yoruluyorum normal demişti doktorum
ogretmmenanne Ayse_63 hıh bu da var işte çok hızlı yoruluyorum. Büyüme atağına falan mı geçtiler acaba? Bir farklılık var çünkü
ogretmmenanne baby3_ 4 kilo aldım sadece. İzne de ayrıldım evdeyim günlük işler dışında çok bi ayakta kalmışlığım yok ama bu hafta çok belirgin bel bacak ağrısı sürekli değil ama yokluyor mutlaka gece gündüz. Mide yanması şikayetim henüz hiç olmadı şükür
baby3_ ogretmmenanne sanırım büyüme atağı diyorlar ama bende emin olamadım . Ben serklajlı olduğum için hep yattığımdan pek olmuyor şükür
papatya35 ogretmmenanne ne gğzel az kilo alanlara imreniyorum inşalah bende Doğumdan sonra sönerim 😂💕
Ayse_63 ogretmmenanne evet olabilir vücut zorlanıyor herhalde. bebek büyüdükçe mideye de baskı yapıyor artık ne tam doyabiliyorum ne de yedikten sonra rahat olabiliyorum
Mertimm papatya35 Ben 26 haftayim aynı dert bende de var . Hiç geçmiyor üstelik ben magnezyum da içemiyorum 😓
papatya35 ikievlatannesi maşallah rabbim bağışlasın☺️ Bizede kavuşmayı nasip etsin .evet fark ettim arada devamlı salona gelip oturuyorum bu aralar daha iyi geliyo iş yaparken
papatya35 Zeynepahmett evet sanırım öyle herkeste farklı olabiliyor hamile göbeği öneml olan suyu bebeğin sağlığı ve rahim ağzı uzunluğu sanırım
papatya35 minik_kalbim evet ondan canım galiba benim ki de haftasından biraz ağırdı zaten ileride gidiyor ondan da olabilir tabi suyuyla seliyle bir sürü yük biniyor belimize
Mertimm papatya35 mide bulantısından 😳 Yoksa çok iyi biliyorum ama her türlüsünü denedim geri çıkartıyorum 😯
papatya35 ikievlatannesi evet geceleri daha sa belirginleşiyor zaten Allah razı olsun içimizi rahatlattınız 💕
asenatrk papatya35 bende 23te başladı magnezyum verdi doktorum ayakta azıcık dursam bile hemen ağırıyo şuan 27 haftalığım ama bende de bacak bel ağrısı var
ogretmmenanne papatya35 bünyeyle alakalı galiba. Çok sıska biri değilim normal hayatımda ama şükür hamilelikte kilo almadım. Sağlıkla alalım kucağımıza. Kilo kolay 🌸