hayatsevincim m060918 Ne olmadı ki😂😂 tüylenme ağız çevresinde leke gibi bişeyler göbekte kahverengi çizgi bi adı var ama şuan aklımda yok başka şuan aklıma gelen bunlar 26.haftaya kadar olanlar sonraki haftaları henüz bilmiyorum 😂
Kubra_71 m060918 28 haftalığız göbek bölgemizde tüylenme oldu onun haricinde çok şükür bişeyimiz olmadı 😇😇
hayatsevincim m060918 evet bunlar fiziksel olanlar diğer türlü sağlık açısından da kaşıntı baş ağrısı mide bulantısı şuanda da nefes darlığım oluyor canım
hayatsevincim m060918 baş ağrısı değil ama kaşıntıyı ihmal etme dr paylaş kesinlikle kaç haftalıksın bilmiyorum ama kolestaz olabilir
mucizemibeklerken17 Canim ben kilo vermeye başladım diyet yapıyordum. 2 ay önce leke leke âdet oldum, sonraki ay cok kanamalı âdet oldum. Ve o ay da gebe olduğumu öğrendim
m060918 mucizemibeklerken17 Canım geçen ay bende çok yoğun oldum ama bu ay reglimden 2 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu fakat halen regl olmadım testlerim negatif ama son yaptığım test biraz silik çıktı ama güvenmiyorum yani