Anas Kizlar benim karnim cikti ama hamile karni gibi sert yuvarlak degil. Sanki kilo almisim gibi gobekli karin gibi gozukuyor. Kimlerde boyle?
Sinemmm03 Anas benim artik.baya belli top yutmus gibiyim senin ilk se ondan kaynaklanir belki canm benim 2. 17+5 olduk
Anas Merrvvee yaa. Bende hamilelikden once gobek vardi. Simdide 17 haftaligim. Ama kilolu gobus gibi duruyo. Hamile gobegi gibi sert yuvarlak degil. Demet ki bir tek bende boyle degilmis
Anas Zahire38 bende ara sira damar atmasi gibi hiss ediyorum ama bilemiyorum gazmi bebekmi. En cokda uzandigimda
Anas Merrvvee ben ara sira hiss ediyorum biseyler ama tam anlamis degilim ilk hamilelik oldugu icin tecrubesizim. Ama zaten 18 22 hafta arasi hissediliyormus. Yakindir hiss etmemiz🤗
Anas Zahire38 ikinciyse benden daha iyi hiss edersiniz. Ilkde zor anlasiliyor. Ikincide daha cabuk hiss edilir
Merrvvee Anas bende öyle ilk olduğu için birley anlamıyorum ama çokta belli bebek olduğu daha önce böyle hissetmemiştim. Daha da belirgin hareketlerinin olmasını sabırsızlıkla bekliyorum🌼