Biz büyük şeylere yöneldik bebek arabasını aldık anne yanı beşik dün beğendik bi dahaki ayda onu alıcaz anne yanı beşik Meltem mobilyadan alıcaz internette baktığında öyle güzel görünmüyor gözümüzle gördük ve karar verdik 1050 TL uyku seti cibinlik içinde ve sallanıyor 😍 Bebek arabası ise bagi easyfold onu kurduk baktık puseti oldukça büyük travel system zaten ve çok hafif tek elle açılıp kapanıyor düşünenlere tavsiyem hafif arabalar tercih edin 10 kg bizim ki😍 Ana kucağı olarak e bebekte uygun fiyatlı 130 TL gibi bi fiyatı vardı aldık bakalım onu sevip yatacak mı oğlumuz 😰 Size tavsiyem büyük olanları almanız ufak şeyler tamamlanır bir şekilde bizim dün detaylı vardı her şey yolunda çok şükür bu yüzden önümüzdeki ay her şeyini alıcaz yavaş yavaş bu arada doğum Mayıs 6 sı görünüyor 🥰 Benim sadece karar veremediğim deterjan konusu Dalan granül sabun pişmanlıktır diyen arkadaşlarım var minoris öneren var ve uni baby konusunda ben de kararsızım sanırım başta uni baby kullanıcaz bizde tavsiyelerinizi paylaşın hepimiz faydalanalım 😘😅 Hakkınızı helal edin uzun oldu çoştum😆