Meltemm123 Kızlar 10+3 haftalık gebeyim bugün doktoruma gittim doktor bebeğimin çok hareketli olduğunu söyledi ama cinsiyeti haftaya öğreniriz dedi sizce erkek böyle erken mi Harket eder sabırızm çok. 😔
Deletedmom15257 Meltemm123 benimki 13te seğirdi 16 da tekme attı normalde erkekler erken hissettirir kızlar geç hissettirir derler benimki kız alakası yok yani
Esesli Meltemm123 banada hep hareketli Bebek dediler ama benim kızım yerinde duramıyor galiba 😊 hala ben hissetmesem de o kıpır kıpır
Pelvan Meltemm123 benim bebegimde hep kalp atislari disardan belli olurdu ilk baslarda cok rahim segirmem olurdu erkek cabuk hareketlenr dediler ama kiz 😊😍
Meltemm123 Deletedmom15257 yok erkek kız ayırt etmiyorum canm allah hayırlı evlat versin de bugün öyle görünce Merak ettim sadece
Deletedmom15257 Meltemm123 yok cnm alakası yok inan kizlar da erkeklerde kıpır kıpır olur 😁 oda bebeğe kalmış
deletedmom43 Meltemm123 Bende demin doktordan çıktım. Horon tepiyordu içerde resmen. Kız heralde bu dedi doktorum