Cansugurses Linaninannesi_ pendik bölge hastanesi ŞÜKRAN TÜRK doktorum ilk doğumunda remedy hastanesinde görev yapıyordu ilgisi alakası o kadar güzel ki💜🎈 2. Bebeğim halen şükran hanım derim..
Prenses29 Bugün Medipolde Nergis hanıma ilk kez muayene oldum ona rağmen o kadar sıcak bir doktordu ki içim ısındı herşeyi gayet net açıklıyor ve ilgiliydi telefon numarasınıda ben sormadan kendisi verdi çok memnun kaldım🥰
Mnzfatos Prenses29 Nergis hanım ve diğer doktorlar numaraları vermiyor diye biliyorum mail veriyorlar bildiğim kadarıyla nasıl verdi Nergis kılıç değil mi
CansuAlmila Cihan tıp merkezi Cüneyt Beye gidiyorum ama doğumu bölge Hastanesi’nde yaptırıyor memnunum şimdilik 30 haftalık hamileyim 🙂
MelodiK Burciin19 bende aldım senin msjını okuyunca nergiz hanıma çarş gitmem gerekti çok şaşırdım ya berbat bir durum doğumumuzda aynı seninle bu arada 😂
Benayfiridin Gamzeakd Bende o doktora gidiyorum yeni başladım memnunmusunuz nasıl ilerliyor hamileliğiniz takibi nasıl
Gamzeakd Benayfiridin merhaba ben çok memnunum ilk tedavimide doktor hanım yaptı çok naif çok tatlı bir insan 🥰 takip derken sizin yeni mi ? Bende daha 10+5 im çünkü 🥰
Prenses29 @Mnzfatos evet Nergiz Kılıç ben söylemeden direk kartını verdi numarasını kendisi el ile yazmış whatsapptan yazabilirsin dedi hastalarıyla ordan iletişim kurduğunu söyledi ☺️
Eliftkgz Merhaba şuan değil ama 4 sene önce doğum yaptım İstanbulda. Kurtköy ersoy hastanesinde ayşegül kalın da yaptım doğumu.hala orda diye biliyorum. Ben hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnun kalmıştım. Tavsiye ederim araştırabilirsinz☺️☺️
Minneg Eliftkgz ayşegül hanım artık orada değil şehir dışına gitmiş. Ama tüm hastaları neredeyse kurtköy adatıp da tuba tarhana gidiyor:) ayşegül hanımın asistanı tuba hanımın asistanı olmuş sanirim :)