Mrzy28-c Kızlar adete 6 gün kaldı karnımın altında ara ara segerme oluyor 1 haftadır böyle bir şey başına gelen var mı kalp atışı gibi pıt pıt oluyor
Deletedmom5 Mrzy28-c valla cnm benım oldu sanki kalp gbi pıt pıt attı 🤣🤣 tüp bebek oldugu için bebiştendir die düşünmüştüm
Mrzy28-c Faimee ay evet biliyorum ama neden atıyor bir kere değil Bayadır böyle oldu hareketli bişiler oluyor afedersiniz gaz desem sanmıyorum hergün 1 kere oluyor
Mrzy28-c 61Aysen evet cnm daha önce 1 gebeliğim oldu 2. İçin ama atıyor böyle anlatamam sanki tekme gibi bişi vuruyor
Mrzy28-c Sen1meleksin kalp atışı değil cnm zaten ama ilk gebeliğimde böyle şeyler hissetmedim biliyorum evet ama tuhaf bişiler hissediyorum inşallah vardır
Mrzy28-c Deletedmom5 evet cnm benim ilk gebeliğimde böyle bişi olmadı ama 2. İçin uğraşıyorum segeriyor bildiğin bide bugün karides yapmıştım mutfağa giremiyorum sanki kokuyor her yer migdem bulanıyor inşallah vardır
Boncukkk Canım benimde 6 gün var kalp atışı değildir tabii ama böyle bir seğirme bir atma var bende anlam veremiyorum başka ne belirtin var canım bende mide ağrısı ve kasık ağrısı var
Mrzy28-c Boncukkk ay canım valla bugün yine oldu acaba hsg çekildim tahminimle oynandığı için olabilir mi
Boncukkk Mrzy28-c inşallah hamilesindir hayırlısıyla canım bende kist var mıdır diye korkuyorum kist olunca da o şekilde hareketlilik oluyormuş tanıdıklarım var Allah korusun kötü şeylerden
birmelekannesi_ Mrzy28-c bendede olmuştu ama gene olmamla alakali mi bilmiyorum hamile oldugumu ogrenmeden once oyle karnimin alti seyriyordu