Anne18 Hanımlar hayırlı akşamlar, 24 haftalığım 🤰🏼bu burun spreyini kullanan var mı aranızda 4 5 gündür burnum tıkanıp duruyor arada açılıyor sonra tıkanıyor eşim covid o yüzden dışarı cıkman yasak doktorum yerinde yokmuş kullanan var mı bu spreyi
Aysun1983 Anne18 ben başka bir markayı kullandım k.k.b doktorum yazınca sormadım kadın doğumcuma sonra sordum bana çözeltiler hakkında olumlu olumsuz hiç bir bilimsel açıklama yok demişti bende hemen bıraktım ben suyun içine biraz viks atıp kaynattım buharı hafif çektim rahatladım her hangi bir yan etkisi var mı yok mu bilemiyorum tabi ama benim ki öneri olsun yapıp yapmamak sizin taktiriniz
Tazeanne0 Anne18 canım ben daha önceden almıştım prospektüsünde hamileler için sakıncalı doktora yada eczacınıza danışmadan kullanmayız diyordu okyanus suyu almıştım 🤷
Kelebek97 Anne18 taze veya kuru naneniz varsa onu kaynatıp büyük bir leğene alarak yüzünüzü buhar banyosu yaptıracak şekilde üzerine tutun kafanızı ve leğeni kapatacak şekilde de havlu kapatın. Hemen açılacaktır burnunuz.
[silindi] Anne18 bu sanirim zararsiz ve kullanilabilir olan, kortizonlu olan burun spreyleri hamilelikte doktor kontrolunde olmali. Bu sadece okyanus suyu/tuzlu su gibi olan. Bi zarari olacagini sanmam, prospektusunde yazanlara da bi bakin yine de
Anne18 Babam eczaneden aldı az önce eczanedekiler hamileler kullanabilir demiş kullanan varsa yazabilir mi rica etsem zor durumdayım
Anne18 Aysun1983 canım eşim covid yarın 5. Günü benimde hafif sesim değişmişti yeni yeni kendine geliyor gün içinde burnum acılıp akşama doğru kapanıyor covid değildir dimi kendimi cok güzel izole ediyorum maskeliyim cok korkuyorum ❌🤰🏼24 haftalığım
Aysun1983 Anne18 mevsimsel alerji olabilir cnm stresten kendine acaba mı diyorsun covid de ilk koku gerçekten gidiyor koku da bir sıkıntı var mı kaç gündür kapalı burnun ve sende bolca C vitamini al sarımsaklı kemik suyuna çorbalar içip direncini de bağışıklılığını yüksek tut
Anne18 Aysun1983 burnum tıkalı oldugu için uzaktan uzaktan geliyor koku tat kaybım yok şükür herşeyin tadını tuzunu alıyorum kendi kendime evham mı yapıyorum iyice sinir sistemim bozuldu çok üzülüyorum
Aysun1983 Anne18 ilk 6 gün de belli oluyor sanırım bir gün kalmış yarın da bir kontrol et kendini ama sadece burun tıkanıklığı bir teşhis değil tek başına
Tazeanne0 Anne18 işte ondan dedim şahsen ben okyanus suyu sakıncalı diye biliyorum çünki benim okyanus suyumda hamileler için sakıncalı yazıyordu 🤷 eczacıya bir sor bence