Seher- Nagihann12 kesinlikle her gün muz ve çiğ fındık ceviz tavsiye ederim inanılmaz işe yarıyor onun dışında süt ve yoğurtta tüketirseniz farkı mutlaka görürsünüz
Nagihann12 haziranin25i 😍😍😍 minakım yaaaa annesi sağlıkla gelsin 🙈🥰 sezaryan olcağı için 😍 bizim yok 🥰 daha
Byzaoz Nagihann12 31de gitmistik en son (benim minigimin gelisimi 2hafta onde) 2224gr di simdi 32 olduk.
Byzaoz haziranin25i bebek kanala inmis demek bas asagi dönmüş demek mi oluyor. ? Benimde 31 de bas asagi donmus demisti 15 gun sonraya tekrar gel dedi o zaman cati muayenesimi olcak. Kusura bakmayın cok soru sordum
haziranin25i Byzaoz merhaba kuzum bugün bizim 36+1 kontrolümuz vardı ve evet kızım baş aşağıya dönmüş çatı muayenesi de 37 de ilk defa olacağım 😍🤗
Rabis41 Nagihann12 ayy 9 aymii😳 4ay kustumda canimdan bezdim🥴allah yardimcin olsun canim bebegin tam kilo aldigi aylardasin ama elinde degil tabii saglikli olsunda dogduktan sonra alir insaallah
Nagihann12 Rabis41 inşallah elimde değil 🤭 her gün mutlaka kusuyorum canımdan resmen can cıkıyor ne var ne yok miyde suyuma kadar atıyorum 🙏 canım yanıyor artık 😳
Azad41 Mrvgl ben 26 hafta gittim 27 +3 günlük cıktı ultrason da 1130 gr dedi. Bakalım yatin farklı hastanede detaylı ultrason için gidicem bakalım orada ne çıkacak
Mrvgl Azad41 Neresi öyle ileri çıktı . Bas çevresi , karın çevresi vs 3 4 tane ölçüm var. Ben de de bazıları uyumlu bazısı 1 hafta ileri çıkıyor sonraki gitmem De değişiyor.
Nesrinnur Selinaymurat 25. Haftadayız 820 gram çok hızlı büyüyorlar canım önemli olan sağlıklı olması
Selinaymurat Nesrinnur ne güzel maşallah hepimizin bebişleri büyüsün sağlıklı olsun inşallah sizinkini de iyiymiş kilosu maşallah