Zeyno3460 aslihanim22 canım bende 10+4 haftalık hamileyim bende öyleyim hiçbir şey yiyemiyorum ama bebeğe bir zararı yokmuş rahat ol ama tabiki yinede birşeyler yemen daha iyi olur bende zorluyorum
Sndrsym aslihanim22 su içmek için kendini zorla ama su çok önemli ben de böyleydim suyu görmek bile yetiyordu midemin bulanması için şuan bebeğin çok susuz kaldığını söyledi doktor
Mommy2b aslihanim22 bebek yediklerinizden beslenmiyor henüz merak etmeyin, kraker leblebi kabuksuz salatalık vb bulantı gideren şeyleri deneyin. Stres yapmayın stres daha zararlı şu anda ona 🌿
monaroza aslihanim22 15. haftaya kadar ben de mahvolmuştum mide bulantısından 3 kilo vermiştim hatta sonra geçti benimki şuan 35 haftalık bebeğim ve gayet iyi 😊 şuanlık korkacak bişey yok ama 12 13 haftadan sonra artık bebeğinizin de besine ihtiyacı olacak sizdekini almayacak sadece umarım o zamana kadar geçer 🙏🏻
Gulhan16 Hicbisey olmaz Allahin izniyle bende bisey yiyemiyorum su bile zorla içiyorum 1 2 bardak tüm gün burnum kapalı geziyorum
Tazeanne0 aslihanim22 hiç bir şey olmaz ilk 3 ay bebek annenin kanından besleniyor yani daha önceki vitaminleri proteinleri çekiyor depodan zaten kussanda sen her türlü vitamini alıyorsun 9 ay durmadan kusanlar nasıl sağlıkla kucağına alıyorsa bebeğini herkes alır bulantıyla hiç dert etme 😊
dogakuru 10+1 haftalık hamileyim bende, doktorum kendini yemek için fazla zorlama dedi banada sadece kan şekerin düşmesin diye aç kalmamaya dikkat et dedi sende öyle yap hiçbirşey olmaz 🙏🏻
BegumIscanTunc aslihanim22 9+2 yım ve mide bulantısından akşamları yemek yemek haram gibi bu sürede 70 kiloya düştüm ama doktorum bebek vitamin almış dedi kendini zorlama prilam verdi iyi geldi Allah şükür
irorkay Ben de 8. Haftaya gireceğim ama bağırsaklarım çok iyi çalışıyor neden olabilir? Bazen ishal gibi bazen de nrkmal ama çalışıyor bayağı..
SofiB aslihanim22 çok normal korkulacak bişey değil merak etmeyin 14. Hafta gibi geçti benim de afedersiniz mutfağa giremiyordum öğürerek burnumu kapatarak iş yapmaya mecbur kalıyodum oğlum var ona bişey hazırlamak için
Melosss_4433 aslihanim22 bebeğin 12.hftaya kadar senin kanından besleniyor tuzlu kraker veya ekşi yeşil elma mide bulantını bastırır
Zisanmery aslihanim22 benekle alakaıs yok benim 22 hft kadar devam etti şuan 31+6 yım hala bile ara ara kusarım onun hormonlarla alakası var benim kadar ağırmı bilemem ama çok zor Allah kolaylık versin hergün hastenelerdr serum yiyordum yediğimi çıkartıyordum sabahlara kadar ağlıyordum hiçbişey yiywmiyorum diye 4. Aydna sonra normale dönüyorsun cnaım sabret
Tazegebe1 aslihanim22 12. Haftadan sonra azalıyor sabretmen lazım bende öyleydim daha beter hatta ama ilaçda kullanıyorum mide bulantısı için ama onunda fayda etmediği zamanlar çok oldu hapı yuttuğum gibi çıkardım falan🤭