Astadavistabeybi Nst’de 20-den 60 a çıkıp tekrar 20 lere indi sizce doğum yakın mı ? Doktorumuz artık yavaş yavaş sancın olur dedi yılbaşında bebek gelebilir zaten ilaçlarla zor geldik 38 lere 😬heyecan bastı
ikizminikler Astadavistabeybi ayy bende de ocak başı görünüyo ama sanki yılbaşını göremiycem diye hissetmeye başladım eşimle kardeşimde bugün öyle dedi sinirim bozuluyor 😂 yılın sonuna doğsunlar istemiyorum hiç 😅
Seval22 Astadavistabeybi 38 + 0 ım benim sancılarım 100 ü geçik çıkıyor ama hissetmiyorum 4 cm de açıklığım var bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu iyi hareketlide ağrılarıda hissetmiyorum gayet güzel geziyorum da o açıklıkla doktor bari durdu bu kadar ellemeyelim 2021 doğumlu olsun 2 ocakta tekrar kontrol edelim olmadı suni sancıyla destekler doğumu başlatırız belkide kendi gelmek ister dedi
Arvensmom Astadavistabeybi kaç kere oldu 60 I görmeniz bir kere mi? Ben de 36. Haftada nst de gördüm 60 heyecanlandım baya 🙈
Astadavistabeybi ikizminikler bende hiç istemiyorum ya Ocak başı da olur ama yılın sonu sevemiyorum 😬😬
ikizminikler Astadavistabeybi bende hep içimden 7 ocak diye geçiyordu doktor baskı fazla olursa ocak başı dedi ama etrafımdakiler kafamı karıştırdı bide karnım aşağıya inmiş bugün fark ettim sende oldumu
Astadavistabeybi ikizminikler benim aynı duruyor karnım ama doktor yılbaşı veya sonrası gelebilir dedi gelde sabret 😬