Minnosunannesiii Merhaba, hikayeniz çok etkileyici gerçekten umarım mucizenizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmek nasip olur 🤲🥰🧿 Bende kendi hikayemden bahsetmek istiyorum ama öncelikle okuyup içinden hamile olmayı geçiren, evlat hasretiyle yanıp tutuşan çare arayan hakeden herkese rabbim nasip etsin diyorum çünkü bende hep güzel şeyleri okuduğumda kıskançlık etmezdim yanlış anlamayın ama içim burkuk acaba birgün bende anne olabilecek miyim diye geçirrdim içimden.. Evleneli 4yıl olucak ve 2019 yılından beri çocuk istiyoruz tam 5defa hamilelik geçirdim 4ünü kaybettim çok zor bir süreçti tabi bu arada yaptırılacak gerekli testleri yaptırdık eşime kendime kromozom testi phtılaşma testi kaybettiğim gebeliğimden fetal DNA falan yapılacak en önemli şeyleri yaptırdım ve sadece pıhtılaşmaya eğilim çıktı iğne kullanmam gerekecekti neyse son 4. hamileliğimi iğneye rağmen devam ettiremedim üniversite hastanesinde profesöre gidiyordum deneyin sağlıklı tutturana kadar başka yapacak birşey yok diyordu ben artık yıpranmıştım hamile kalmaya korkuyordum sevinemiyorduk herkes büyük yerlere gidin para harcayın tüp bebek deneyin gibi şeyler söylüyordu ama yaptırdığım testlerde hep normal çıkıyordu bir sorun vardı olmalıydı ama hiç kimse bunun üstüne kafa yormadı 2defa kürtaj 1kimyasal 1de kendiliğinden düşüğüm var hemen hamile kalabiliyordum ve artık zaman vermeye karar vermiştim son kürtajım 30eylül de oldu gebeliklerim 5-6haftalarda sıkıntı çıkarıyor hiç kese içinde bebek oluşmuyor ve kalp atışı falan hiç görmemiştim kürtajımın üzerinden bir kez adet oldum ve korunmasız 1-2defa olan ilişkmz olmuştu çocuk yapmak için değildi olmamıştır diye düşündük ve rabbim hiç ummadığımız bir anda nasip etti yalan değil aynı şeyleri yaşayacağım diye üzülmüştük eşimle bu defa evde kalan iğnelerimi kendim doktora gitmeden kullanmaya başladım kullanacağım ilaçlarımı biliyordum doktora mümkün olduğunca geç 7-8hafta olana kadar gitmek istemiyordum ne öğreneceksem bir defada öğreneyim diyordum sonra 5haftada yine lekelenmem oldu dedim kesin düşük yapıyorum yine aynı son artık kan görmeye bile alışıp telaş yapmadım yine de birkaç gün bekledim ve netleşsin diye doktora gittim farklı bir doktora yaptırdığım tüm testlerimi aldım yanıma zaten önce muayene etti gebelik kesesini gördük sonuçlarıma baktı ne rahim filmim de ne diğer testlerde hiçbirşey yok bir tek pıhtılaşma ve iğneye rağmen böyle düşük yapıyorsan sana verebileceğim tek bir ilaç var benim dedi demekki vücudun gebeliği kabul etmiyor senin babadan gelen dokuyu yabancı bir madde olarak algılıyor atıyor dedi ve 1 kutu dekort 0,75 diye bir kortizonlu ilaç verdi bunu bitine kadar kullanacaksın 3hafta dedi tüp bebek tedavisinde kalp atışı olana kadar kullandırılıyormuş organ işlevselliği için falan dedi çok anlayamadım ama sonuçta bir tedavi denemesi hoşuma gitti hiç olumsuz konuşmadı lekelenme için progestan 200mg verdi folik asitim ve iğnelerim birde bu dekort bir poşet ilaç kullanıyorum rahimde kanama falan yok seni riske atmayıp iki haftaya tekrar görücem dedi cuma günü gittim lekelenmelerim epey azalmıştı ama yok olmadı tamamen.. Korkarak gittim ayaklarım geri gitti umutlanmıştım ve yine kötü şeyler duyacağım diye o ultrasona girmeye öyle korktum ki ama kaçış yoktu elbet öğrenecektim 7+3 günlük olmuştum son adete göre doktor baktı fetüs burada kalp atışı da var dedi ben şok! İnanamadım afalladım nasıl yani bebek mi var kalp atışı da mı var o kadar alışmışım ki onu görememeye inanamadım bana kalbini çok dinletmedi ama gösterdi atıyor bak diye hareket ediyordu bu haftada görmek zordur biraz ama var kalp atışıda dedi iki haftaya tekrar bakıcaz sonra ayda bir çağırıcam dedi ben hala inanamıyorum bahsetmek istediğim birşey daha var bu kadar olumsuz olunca eşim böyle şeylere asla inanmaz ama kayınvalidemin bir arkadaşı sübyan muskası yaptırmıştı bana insan çaresiz kalınca herşeyi denemek istiyor muskayıda takıyorum çarem muska mı yoksa doktor mu oldu bilemiyorum rabbime sonsuz teşekkürler ediyorum çünkü çok ağladım çok yalvardım hiç pes etmedim ummadığım zamanda gönderdi tam ben vazgeçmişken asla anne olamayacağım derken.. Demem o ki asla pes etmeyin rabbim gönülden isteyince veriyor ama siz değil kendisi isteyince. Hala çok endişeliyim bebeğimi gördüm ama sanırım gel korkuyla geçireceğim hamileliğimi 2hafta nasıl geçicek bilmiyorum inşallah iyidir kalbi atıyordur annesini bırakmaz inşallah hiç 🤲 Rabbim olmayanlara, hak edenlere nasip etsin inşallah ve bizlerde sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin güzel anne adayları biraz uzun oldu K.bakmayın yaşadıklarımı paylaşmak istedim🤲🥰♥️