Hamileyim-mutluyum Kızlar müzlini hazır almak mı mantıklı yoksa kumaşçıdan alıp diktirmek mi çok güzel desenler var kumaşçılarda
Serendipity Hamileyim-mutluyum kumascidan 4kat, iki kat ve tek kat olanlardan aldik teyzem de kenarlarina degisik degisik pompom, serit vs seklinde dikis gecti. Fiyat olarak da cok cok uyguna geldi. Kumas olarak olculeri de hazir olanlardan daha buyuk.
annepanda Hamileyim-mutluyum ben kumaşçıdan 500 liralik kumas aldim. Müslinler nevresimlik kenar harcları ipler vs. 5 ta çift tarafli muslin. 1 tane bon bon yorgan 2 tane yastıği. 1 adet pacwork yorgan ve yastığı 3 kilıfı çarsafı. 5 tane camasır kesesi. Ayrıca 3 yastık kılıfı. Alt acma matı ve yastığı. muslinlerin kenarlarindan bayagı kaldi. Annem onlarda alt pijama elbise ağiz bezi felan dikecek. Eğer dikiş biliyorsanız cok daha ekonomik oluyor..
Beyzan Hamileyim-mutluyum yaz bebesine müslin dayadiramistim ben kundak puset içine örtü uyurken karnına ört banyo sonrası hemen müslin e sar derken. Kumascidan alınanlar da güzel ama bana biraz sert geldi ben kendim iyisini bulamadım eğer sizin kumaşçı büyükse alip sadece kenarlarını çerçeve olarak diktirmek dan mantıklı
busravolkan Benim tavsiyem eğer kış bebeğin olacaksa kumaş almandan yana olur, müslin örtüler kundak için iyi ama kumaşlar daha kalın olduğu için daha iyi sarıyor gibi geliyor bana.