MihricanA CeyhunMelikeMislina Prilam dr kullaniyorum hafif olduğundan herkese etki etmiyormus bana 1 tablet yetiyor
Mavi87 CeyhunMelikeMislina zofer i her doktor tavsiye etmiyor canım ya. Ağır ilaç neticede. Ama veren doktorlarda var tabi. Fayda zararı göz önünde bulundurarak veren var. Ama genelde doktorlar pek tercih etmiyor. Prilam gebelikte A kategorisinde bir ilaç ve gebeler için üretilmiş zaten. Ama hafif kalabiliyor bazı bulantılarda
CeyhunMelikeMislina Mavi87 canım hiç bir faydası yok bana prilamın 🥺 mecburen zofer verdi kullansam mı bilemedim
Mavi87 CeyhunMelikeMislina anlıyorum canım. Doktor verdiyse kullan , fayda zararı göz önünde bulundurarak verdi ozaman sana. Çünkü bulantıdan birşey yiyip içemiyorsan o daha fazla zarar
Gamzeecrin06 CeyhunMelikeMislina seni cok iyi anliyorum benim ilk hamileligimde hic bir bulanti ilaci fayda etmemisdi ikinci ye hamileyim suan 12 hafatlik olana dek doktora hic demedim nasil olsa fayda etmiyor diye sonra soyledim oda priliam yazmis hayatimi kurtarti diyebilirim
CeyhunMelikeMislina Gamzeecrin06 bebeğin öncelikle hayırlı olsun cnm ama maalesef prilamın bana hiç bir faydası olmadı 🥺
CeyhunMelikeMislina Mavi87 canım benim hiç bişey yiyemiyorum 5 kilo verdim 🥺 mecbur içicem ama son noktaya kadar beklicem canım 🌸
[silindi] CeyhunMelikeMislina gebeler için prilam var onu kullan günde 4 taneye kadar kullanabiliyon ben cok şükür onunla yendim biraz bulantıyı şimdi günde 1 taneye düştüm şükür
Ftm34 Prilamı tok karnına deneyin sabah arkadaşlar belki aç içiyorsanız açken etki etmiyor bir iki lokma ekmek atıp hemen içebilirsiniz
B-P-R CeyhunMelikeMislina metpamid Kulaniyorum Tamamen Kesmesede işe yarıyor en azından Yemek yiye biliyorum o ilaç sayesinde