Lelisca HappyMom wc de o kadar çok vakit geçiriyorum ki bu yazıyı da wc de okuyup yorum yapıyorum 😂😂 çok su içtiğim için çok daha fazla geliyor malesef birde wc ye çıktıkça sanki o kadar suyu içen ben değilmişim gibi acayip susuyorum resmen kısır döngü içindeyim.
Tatliskoo HappyMom yanimda seyyar tuvaletle gezicem artik o dereceyim ya 26. Haftadayim en basindan beri boyleyim hic değişmedi aksinee artiyorr 😂
Asilb Tuvaletimi yapıyorum tam ellerimi yıkıyorum az önce yapan ben değilmişimde saatlerce tutmuşum gibi gene geliyo😀 hele yatsıyı kılarken her arada abdest alıyorum neredeyse😳
Seydaparlak Bende gidiyorum ama normal bunlar annişlerr ☺️ İlerleyen zamanlarda sanki altına kaçırıyorsun gibide oluyormus 🥱🥱🥱🥱
Hicran27 Bazen zor yetişiyorum afedersiniz bazen öksürdüğüm zaman hapşırırken kaçırma oluyor sizde oluyor mu artık iç çamaşırı değişmekten yoruldum ya
Zeynep-aa Kegel egzersizleri ni duymamıştım bir araştırayım bari. Wcye kalkmaktan bıktım gece olsun istemiyorum artık. Uykum var uyuyamıyorum uykumu kaçırıyor saf gibi oluyorum çok canım sıkıldı bu durumdan🤦♀️
Gulay3734 Allahim gele ben surekli wc sabaha kadar wc ye gidiyorum yataga gelip tam yaticam tekrar gidiyorum kisir dongudeyim.hapsirinca oksurunce zaten altima kaciyo:))
Havailgen33 HappyMom 32 hafta bebek için bol su içiyorum zaten oncede içerdim yarim saate bir mutlaka
Tugbaa16 Sevimnur Yaaaa benimde öyle çok kötü oluyorum sanırım bebeğin baskısından dolayı şuan saat gece 01.43 daha o hissiyat yüzünden uyuyamadım habire tuvalete gitmekten yoruluyorum resmen l😥
Seydanur1809 HappyMom ben hamilemiyim bilmiyorum ama bir hafta geceti bende öyle çok curekli WC gidip duruyorum cikiyorum el yıkıyorum sonra sanki günlerdir tualetimi tutuyomusum gibi yine geliyo