A12sel Sedaabdullah banada dediler onu ben 4 gunu yaptim sonra 6 gunu tekrar yaptim hep silikti son yaotiigmda ise daha koyiydu
Cansuturk Sibbeell 10 olur mu canım sende :) saat konustuk ya sabah on aksam on da fitili uyguluyorum diyorum yoksa ikişer adet
Sibbeell Cansuturk ayy haha tobe bende diyorum 10 nedir 😂😂😂 arada farkli muhabbet girdi ya karıştı bende 😂😂😂😂😂
Sibbeell Mujjj-de merhaba canım tabiki hala kendisi ile devam ediyorum sakin anlayışlı ve karşısındakini dinleyen biri rahatlıkla aklına ne geliyorsa sor danış senn yeni mi başlayacaksın
Mujjj-de Sibbeell ben başka bir doktor ile başlamıştım negatif oldu şimdi medicana da dondurulmuş embriyom var transfer olacak selman beyle devam edeceğim o yüzden bilgi almak istemiştim bakalım bu ay olacak inşallah transfer siz hangi süreçtesiniz
Sibbeell Mujjj-de canım ben de transfer sürecindeyim hazırlık yapılıyor başladınız mı ilaçlara ne kullanıyorsunuz aslında aynı doktor olunca fikir alış verişi yapmak faydalı olur instgram hesabı vs varsa iletişim halinde olalım isterim
Mujjj-de Sibbeell tabibenim içinde iyi olur inşallah güzel haberler verelim birbirimize mujjjde_tekeli adresm