Ertugrul Idrarda ve kanda gebelik. Testi.ne zaman belli olur benim. Adet günümdü bugün test yaptim ckmadi ama cok. Haff kasklarmda agri var
MehZey Ertugrul yumurtlamadan 15 20 gün sonra kanda adet tarihinden iki üç gün sonra da idrardan net sonuç alırsın
Ipek0z Ertugrul normal gebelik testi ise birkaç gün daha beklemelisin canım ben adetim beş gün gecikince yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Ama erken gebelik testi nasıl oluyor bilmiyorum bir de onu dene istersen💁🏻♀️
Tuba9107 Ertugrul merhabalar bende dün 4gün günüm geçti yaptım dayanamadım test slik çıktı bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum sizde öyle yapın emin olmak için
Ertugrul MehZey iyice baktik. Canim. Yoktu ama tek sıkıntım akinti flan gogus hassasyeti yok sadece yorgnlk ve uyku hali var cok
MehZey Ertugrul geç döllenme olabilir. Ama normalde adet tarihine iki üç gün kala da silik çizgi beliriyor bikac gün bekletin adet olmazsanız tekrarlayın
Tuba9107 Ertugrul kasık agrılarım vardı alt taraflarımda agrı içimde birşey inşa ediliyordu resmen hissediyordum sanki 🙈 rabbim gönlünüze göre versin şimdi hastaneden geldim gebelik testim pozitif 😊😊