Tugce0158 Kızlar bebişlerin kıyafetlerini nelerle paketlediniz yardımcı olurmusunuz düzenli olsun istiyorum herşey ?
gamzetahsin Tugce0158 canim ben tul keseler var onlara koyucaktim aradim bulamadim kendiliginden kilitli seffaf posetler var onlara koydum cok duzenli oldu
Eliiifff Tugce0158 merhaba trendyolda valiz içi düzenleyiciler var onlara bir bakın bence ayrı ayrı koyarsınız çok daha iyi durur ben onlardan alacağım kısmet olursa
OzgeSahin2 Paketlemedim valla katladim Ama şu migrosta falan vakumlu posetler oluyor onlara koyabilirsin
Angels-35 Eliiifff bende valiz içi düzenleyici aldım kargom daha gelmedi ama hoşuma gitti benim inşallah memnun kalırım
Eminos123 Tugce0158 canim seffaf buzdolabi posetine koydum uzerine de yazdim ebeye verilecek diye yedekleri ayri ayri paketledim yedek diye yazdim uzerine annem ve ebe ne guzel dusunmussun demisti bana
Ipek0z Tugce0158 en ufak olan hurçlar var ya onlardan alıcam dört tane kabin boy bavula hazırlayacağım hastane çantasını
Eliiifff Angels-35 iyi yapmışsınız inşallah memnun kalırsınız bende daha erken diye almadım ama aklımdalar:)
yusufbebekk447 Ben şu anlık çantaya not al dizdim ama bir bakıcım çıtçıtlı buzdolabı poşetlerinin en büyük boyuna bakacağım.
gamzelim2234 @Tugce0158 trendyoldan şu bavul içi düzenleyiciler var ya onlarda aldım 20-30₺ bişeydi 6 parçası var onlara koydum arttı bile normalde bir yere kalmaya giderkende kullanırım hem
Angels-35 Eliiifff kargom geldi fena değil ürünler hastane için kurtarıcı olur bence üstü de fileli içine ne koyduğun görünüyor bence rahat olacak
19231923 Tugce0158 ben hemşireye verilecekleri bi hurca koydum küçük diğerlerini de buzdolabı poşetlerine takım takım ayırsın burda biri demişti bende ondan duyup yaptım gayet düzenli oldu ☺️