Damlacik Kızlar selam , bugün detaylı ultrason için hastaneye gittim doktor ellerini bile göstermedi sadece dediği midesi büyük amniyosentez yapılması gerekiyor kromozom bozukluğu olabilir dedi başına böyle bir şey gelen var mı desteğinize ihtiyacım var 😢
Mom046 Damlacik Bence direkt perinatolog Erbil çakar a gidin detaylı inceler gösterir öyle Bi durum var mı bakar Ümraniye santral de 280 TL
Damlacik NurTekmile ikili testim normal çıkmıştı ben de anlamadım özelden randevu aldım bilmiyorum ne yapacağım 😢
NurTekmile Damlacik sıkma canını canım arkadasımın hamileliginde de doktor bebegin karın bölgesi biraz sis gözüküyor boyuda kısa gibi demisti ama saglıcakla dogdu bebegi baska bir doktorada görünmende fayda var tabi bu ultrason cihazı doktor bebegin o anki pozisyonu etkileyen faktörlerde var
Ahsennurrrr Damlacik hadi yaaa ben Ayşegül hanıma gittim çok memnun kaldim herseyine baktı inciledi yakındaki asistanları bilgi verdi yarım saat 40 dakka sürdü hatta nasıl kovdu yaa
Damlacik Ahsennurrrr ben normalde özel hastaneye gidiyorum bu hastaneye 1 kez gittim bana diyor ki senin burda ne işin var belki durumum özel hastanenin muayene ücretini karşılıyor bunu karşılamıyor dedim direk amniyosentez dedi ben şok oldum ya bana hiç bir şeyini göstermedi ne evrak verdi ne de başka bir şey ya
Ahsennurrrr Damlacik ayy inanamıyorum ya rezil pislik nefret ediyorum bu şekilde mesleğini yerine getirenden hele ki gebe bir bayanla bu şekilde mi konuşulur ayy adamı şuan yolaskm geldi bence hiç ciddiye alma bakmadığı şeyin neyine su var bu var diyebiliyor bide başka bı yere git kuzum de
Mom046 Damlacik Hastane değil klinik özel. Kendisi zeynep kamilde başasistan Dr. Ama orada özel olarak ta çalışıyor oturur size izletir tek tek herşeyni anlatır soru işaretleriniz gider. Ümraniye metro karşısında Akbankın üstünde yeri cok pratik.