ecmoms https://hizliresim.com/ZoKXZH Merhaba 🌼 Hamile olduğuma bir türlü emin olamıyorum tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim 😊 Bugün adet olmam gerekiyordu olmadı geçen pazar silik çizgi çıktı 2 gün önce kan testi verdim 48 çıktı bugun daha 42 saat gectikten sonra 65 çıktı iki katı bi değer çıkar sanıyordum 😔progestanda düşük sanki bilgisi olan var mı
Blossom ecmoms Progesteron 18 ve üstü olması gerekiyor. O iyi seviyede. Beta hcg biraz düşük ama 2 gün sonra bir daha verin bakalım. Bazen yavaş artabiliyor.
Minnosunannesiii ecmoms canım ben 15 ile öğrendim 2 gün sonra 30 iki gün sonra 46 oldu 46 olduğunda proges değerim 11 çökmüştü ve benim adet günüm geçmişti bilemiyorum ama kendi fikrimce normal inşaallah bi sıkıntı çıkmaz
Oze1982 ecmoms merhaba bende Diyarbakır yaşıyorum bence dr sorun değerleri ihmal etmeyin allahim bağışlasın ins
Minnosunannesiii ecmoms evet kuzum şuan bebeğim bir hafta öncen gidiyor ve corona atlattım geçende banyoda düştüm düşük tehlikesi başladı kanama birikmiş dedi doktor yatıyorum şimdi kalkmadan
ecmoms Oze1982 İnsallah çok saolun 😊🤲 Hangi doktora gidecegime karae vermedim henüz önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz 😊
ecmoms Minnosunannesiii Ah çok üzüldüm her şey üst üste gelmiş zor psikolojini sağlam tut 🤲 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsın
ecmoms Nasippp Öyle yapmaya çalısıyorum pazar gününden beri öyle mi böyle mi diye düşünmekten kafam bulandı inanin sevinmeye korkuyorum belirsizlikten dolayı insallah yükselir 😊🤲
ecmoms SibelMira123 Evet tahmini 3 hafta ya da 3 haftaya yakındı adetime 5 gün kala çıktı 2 gün arayla yaptım hepsinde silik çizgi vardı