Denizss Arkadaşlar 16.haftamıza girdik 3 haftadır doktor ne verdiyse geçmedi yeşil akıntım var ama yanma yok koku yok sizde oluyormu
Eerrennn_ Denizss kuzum vajinal mantar veya bakteri enfeksiyonu olabilir. Beni de akıntı falan bişey yoktu karnım agrırdı kültür verdim bakteri enfeksiyonu cıktı.
kerimannesi Denizss ya bendede mantar var bir turlu gecmiyo 34+5 olduk iki gundur sari sulu kokulu geliyo aminyon sivisi olamaz dimi bilen varsa yazabilirnmi
biranneikikedi Denizss ben ayaklarımı sırtımı belimi üşütünce oluyor, o zaman idrarım da biraz yangılı oluyor. Bol su ve sıcak bi şeylerle çözüyorum. Ama sizin ilaçlarda işe yaramamış. Doktora tekrar söyleyin bence
Ozlmknr Doktor ne demisti akıntın için, ne kullandin. Benim de akıntım var da olabilir dedi doktor bugüne kadar
Busra08 Bendede var enfeksiyon ilacı kullandım ama devam ediyor .Akıntı normal hamilelikte ama rengi değişirse doktora danışmak gerekir.
Busra3509 Denizss bazen parcalı geliyor. Mantar dedi saglık ocagı hamilelikte cok olyomus korkma 😊 temiz tut özel bölgeni