Karadumansu Medipol Çamlıca doktor önerisi olan var mı çok memnun ilgili ve Güler yüzlü biri doktorum hastaneden ayrılıyormuş değiştirmek zorunda kaldık başka birini de tanımıyorum 16 haftadan sonra biraz zor olcak gibi ama memnun olan varsa söylesin lütfen
Ayseozmenucar Karadumansu kime gidiyordunuz ben aynı hastane de ayşe kavasogluna gidiyorum memnunum da
YagmurT26 Karadumansu ilk Elif malçok a gidiyordum ayrıldı 😞 sonra ayşe kavasoğluna başladım. Ama pek memnun kalmadım. Sebebi de ciddi sağlık problemim olmasına rağmen pek ilgilenmedi sormadı bir daha bile ve 2 gün bile rapor vermedi ( nöbetli çalışıyorum). Ve ilgisi ilk günlere göre baya azaldı. Bunu da başka doktora gidince çok net anladım kadın sağlık problemimi görür görmez raporu yapıştırdı. Sen böyle nasıl çalışıyorsun dedi 😀 şimdi zeynep elmalı da randevu aldım. Ama o da doğum iznine ayrılıyormuş. Cidden baya şanssızım Doktor konusunda 😪
MeLy90 Öbür konuya yazdım ama burayada yazayım belki fikir olur. Ben Zeynep Elmalıya gidiyorum ve oldukça memnunum.
Ayseozmenucar Karadumansu rahatladım 😅😅çunku ilk hamile kaldım iki sefer elif hanıma gıttım o ayrıldı haftam bıtmek üzere ayşe hanıma gidiyorum bir an o mu gidiyor dedim şükür
Karadumansu Ayseozmenucar evet kötü bir durum yarıda doktorun gitmesi sen doktorundan memnun musun nasıl birisi?
Ayseozmenucar Karadumansu evet ilgili güler yüzlü sorularıma karşılık veren bir doktor ayşe hanım..yani bende tecrübe olarak 😊15.haftam da tanıdım kendisini şimdi 28. Haftadayız inş..bu şekilde sorunsuz memnun sonuçlanır
MeLy90 Mom6 ama yeni hamileyse neden bırakıyor acaba 😬 Açıkçası Medipolde ki doktorların hepsi iyi. O yüzden pek endişe etmedim. Yeniden bulacağım bir doktor 🤷♀️
Mom6 MeLy90 Yok ya yeni değil hatta bana şey dedi senin doğumuna giremem ozamana denk geliyor benimde hemen hemen dedi ben 23 haftalığım
kunalahanim Tazegebe1 onu bilmiyorum ben. Ben başka hastaneye gidiyordum normal doğum kabul etmedikleri için bıraktım Zeynep hanima gitmek istemiştim asistanı bir ay önce ben söylemişti hamile ne zaman izne çıkar belli değil siz başka doktora başlayın diye.
Mom6 MeLy90 Herhalde ay başında falan ozaman çünkü burda biri söyledi daha dün ben henüz konuşmadım doktorumla ama normalde Ocakta görüşürüz falan derdi detaylı ultrason yaptırınca instadan mesaj at falan dedi mesela gel Ocakta dememişti zaten Nisan gibi kendi doğumuda oyüzden bırakır 6 aylık olacak oda