Denizin Aysegul_mami35 var hem hamile kaldım hemde çok iyi olan proflar önerıyor belli bi haftadan sonra kullan dıye
Denizin Aysegul_mami35 demek istediğim kimyasal gebeliğim üstüne rahatca halime kaldım canım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder Allah
Basakgul Aysegul_mami35 Ben kullanıyorum canım bebeği emzirirken dahi kullanacağım doktorum öneriyor.
Nisa2077 Aysegul_mami35 ben kullanıyorum, aynı zamanda diyetisyenim ve kesinlikle tavsiye ederim. Hamile kalmadan önce başlamıştım, doktoruma da söyledim hamile kaldıktan sonra süper bi ilaç almaya devam et dedi👍🏻
Aysegul_mami35 Denizin inş kuzum benim ben yarım yamalak ictim normalde pek fazla takmamıstım ama o ilacı ictigimden beri saclarımda uzama farkettim
NeseMf Ben kullanıyorum doğumdan sonra da devam edeceğim halsizliğime iyi geldi ve kan değerlerim yükseldi
[silindi] Aysegul_mami35 fayda gören derken canım o vitamin ilacı bebeğe faydası olsun diye içiyoruz sen başka Bi sıkıntı için mi içiyorsun
Aysegul_mami35 Yok canım da bi sürü vitamin varya icinde hem kendim icin hem bebek icin cok iyi diger vitamn ilacları gibi degil
KaanErkan-mom Aysegul_mami35 Ben kulladım 20. Haftadan itibaren. Bebeğime kilo da yaptığını düşünüyorum