Tugceakdgn Kızlar 16. Haftada doktor %90 Erkek demişti 20 haftalığım kontrole gittik bu sefer kız dedi. Tabiki sağlıklı olması önemli ama biz erkek moduna girmiştik şoka uğradık. Basına gelen var mı neler hissettiniz
Flower3 Tugceakdgn erkek dediklerinde haftasında erken değilmiş aslında ultrason cihazında siz bakınca görmediniz mi pipiyi 🙈
ZehraM2 Tugceakdgn Benim de aynı şekilde olmuştu o haftaya kadar pipi görmüştük:) sonra sanırım gördüğümüz pipi değilmiş kızlarda da benzer bi çıkıntı oluyormuş ilerleyen haftalarda büyürse erkek büyümezse kız olarak netleşiyor sağlıkla gelsin
Bebis0606 Bende 15. Haftamda %80 kız dediler. 17. Haftada başka bi ilde hastaneye gittim orası da kız dedi. 19. Haftada kesin erkek dediler.
Tugceakdgn Flower3 ben gördüm aslında doktor bakin pipisi dedi bende dedim hatta aa gördüm çünkü gördüm gerçekten de
Bebis0606 Tugceakdgn ama ben hep kız olarak değil de erkek olarak seviyordum kiyafet olarak elim hic kiz kiyafetlerine gitmiyordu
Flower3 Tugceakdgn valla bizimki 15.hafta söyledi kocaman pipi organını gösterdi değişmez sanırım o bölgesinde bariz bişey var cünkü
Tugceakdgn ZehraM2 valla doktor bize %90erkek dedim simdi de kesin kız diyor inanasm gelmedi hangisine inansam şaşırdım. Detaylı ultrason bekliyorum
Sevilay7 Tugceakdgn kaç haftalıksın canım şimdi çok enterasan ya gönlünden geçen olur inşlh doktor ne dedi bu duruma
Tugceakdgn Sevilay7 20+4 Olabilir dedi böyle şeyler ne desin. Bizim için hiç farkıyok en basindan beri ögrendigimiz zaman bile biri diğerine baskın olmadı hep nötrdm. Ama erkek dedi hep erkek moduna geçtik adını bulduk adıyla bahsediyorduk hatta şimdi kız diyince şok olduk yani yoksa fark yok
Sevilay7 Tugceakdgn olmazmi canım ya insan şok oluyor alışılmışlık var sonucta ona göre hazırlanıyorsun ama sonu hüsran bidaha degişmese bari ultrason fotoğrafı varmı tahmin eden kişler var burda 🙏
Tugceakdgn Flower3 bizdede kocaman pipi görünüyordu işte 😂 hatta doktor bak pipi dedi bende gördüm aa evet dedim bende gördüm
Flower3 Tugceakdgn kordon mu dedi sizinkine daha sonra , ya da kordona değil pipiye benziyorsa nasıl kayboluyor ya çok ilginçmiş bu cinsiyet olayı 😁
Tugceakdgn Flower3 evet bugün bacak arasında gördüğüne kordonmus o kız olacak dedi. Halbuki bende pipi görmüştüm bilmiyorum artık detaylı da öğrenecez. Yeniden 3 aylık gibi olduk . Cinsiyeti bilmiyoruz 😂