Doğurduğuna hala inanamayan biri olarak hikayemi yazayım dedim😁
Öncelikle pek pozitif bir doğum hikayesi olmayacak isterseniz okumayın 😕
Ben geçen hafta salı gecesi kasıklarım da bı seyler hissediyordum ama sancı olduğu aklıma gelmedi usuttum herhalde dedim ama sabah ağrılarla uyandığımda ki yarım saatte bir sancım gelmeye başlamıştı Allah’tan kız kardeşim yanımdaydı Çarşamba günü akşama kadar o sancıları çektim ne nişanım geldi ne suyum bildiğiniz kuru kuru sanci çektim artık sancılarım dayanilmayacak noktaya geldiğinde hastaneye gittim alttan muayene yapıldı sadece 1 cm dedi yani bütün gün çektiğim onca ağrıya açılma yoktu yatış yapalım sancıların var yok dedim eve gidip cekicem sıcak duş rahatlatıyordu çünkü eve geldim sıcak duşlar, sancı gelince nefes egzersizleri, çömelme hareketleri hepsini denedim artık sancı geldiğin de sesimi kontrol edemeyecek durumdaydim gece yine gittik hastaneye açıklık iki cm artık dedim benim açıklığım olmayacak kesin boşuna sancı çekiyorum beni sezeryana alın yani bir gün boyunca kuru sancı çektim açılma yok zaten yatış yapıldıktan sonra devlet hastanesinin doğumhane bölümü igrencti öyle bir kadın ortamı yapmislarki ordaki sekreterler, hemşireler,ebeler bı görseniz kimse umurlarinda değil bide tam doğumhane ye girince bı kadın son ikinma ve bağırmasıni yaptı bebek ağlaması o anki şok halimi unutamam ilk defa bu kadından öyle bı çığlık duymuştum ve bana doğum hep kolay dediler işte o an anladım korkmayayim diye söylemişler pislikler😁ben saat sabahın 6 sina kadar sancıları çektim en zoru sizi nst ye bağlıyorlar ve 1 saat belki daha fazla ölçüm yapıyorlar sancı ni mecbur yatakta karşılıyorsunuz bu çok zordu ,ara ara açıklığa bakıyorlar her gelen farklı kişi farklı cm veriyor en son sezeryan diye bağırıyordum baktılar bende güç kuvvet kalmamış gel bı kere daha bakalım dediler 4 5 cm dedi suyumu patlattı zaten sonrada doğum odasına alındım kaç sefer ikindim inanin hatırlamıyorum nefes alıp vermeyi bile unuttum kendimi çok kastım ama sonunda başardım sonrasında kendi aralarında kemik yapısı müsait ama et yapısı vajen yapısı mi ne dediler cok dar bı sürü yırtığı oldu zaten kesi de atmışlar valla 10 gün oldu dogurali sezeryan gibi acı çekiyorum üstüne oturamiyorum, doğru dürüst emziremiyorum,lavabo ayrı bı dert valla ben çok zorlandım niye böyle oldu bilmiyorum inşallah kimse böyle zorlanmaz😕 Bilmiyorum bu lohusa döneminde evladım için değer diyorum ama bu acılar la insan evladını bile doğru dürüst sevemiyor inşallah rabbim unutturur yoksa ben daha dogurmayi düşünmüyorum 😁