Aysenur_20 Bayanlar Göbeğimde hiç olmayan Bir tüylenme Oldu Yaşayanlar varmı aranızda kalıcımı geçicimi Ağda yaptırmalımıyım Bu durum benı fazlasıyla rahatsız etmeye başladı kontroller falan oluyor sonuçta ne yapmalıyım
Bubuseli Aysenur_20 bende aşırı derecede göbekte tüylenme oldu fazlasıyla yaşıyorum kendiliğinden dokulcek diyolar oyuzden agdayla almıyorum inşallah dökülür🙄
svmm Aysenur_20 bende de aşırı olmasada oldu ama aldırıcam olası bir sezaryen durumunda tüy istemiyorlarmış hastanede jilete vurmaktansa son haftalarım ağda yaptırıcam
Gull_94 Aysenur_20 bende de oldu ama almıyorum gecıcı cnku dogumdan sonra azalark dokulmstu ılkındede kontrol var dıye stres yapmayın doktorlar karnınızdakı tuye degıl bebege bakıyolar
alininannesiiiii Ben hamile kalmadan öncede alıyordum göbeğimi şimdide alıyorum maalesef tüyden kıldan nefret ediyorum kontrole yakın hep alıyorum göbeğimi
Emoztrk Aysenur_20 bende de oldu ama her ne kadar beni rahatsız etsede ağda yaptırmayı düşünmüyorum çünkü doğumdan sonra dökülecekmiş bence sizde yaptırmayın