Starrynight 16 haftalığım cinsiyetimiz erkek🐣toplamda bir kg aldım ama göbeğim çıktı burdayım diyor😊Ocean mummy vitaminini kullanıyorum
Krizantem_ Yarenim7 Bizde 16+1 iz. Ayva göbeği gibi göbeğim normalde düzdü. 3 kilo aldım. 45 ile hamile kalmıştım. De vit ve gynoferon kullanıyorum.
Alininannesii1 Veee dun biz de cinsiyetimizi ogrendikte geldik..pasalarin paşası geliyormus hayirlica ,sagliklica insAllah Rabbim kucagimiza hepimize almayi nasip eder.. 15+6 bu arada..
N_A_Z_L_I_M Canlarım bizde 15+4 olduk. Devlete gidiyorum cinsiyeti öğrenirim diye heyecanla gittim 20 haftadan önce söylemiyoruz dedi😥. 10 şubat’a ayrıntılı ultrasyon için randevu verdi.
Btlvnt N_A_Z_L_I_M Bende devlete gidiyorum bana öyle birşey demedi 20 haftada cinsiyet söylendiği 13 +3 olduk hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu 😊
Kimkibu Yarenim7 14+5 olduk bugun bizde hic bir şikayetim olmamıştı şükğr hala güzel gidiyor😊 kilo almadım daha hic😊 karnım azıcık şişmeye başladı sanırım pantolonlarımı giyemiyorum 🙈 eşimde karnın cıkıyor artık diyor bilemiyorum 🤷♀️
T_nisaa Yarenim7 ben bugün itibariyle 16+1 günlük hamileyim 15+3 te kızım olacağını öğrendim çok sevindim bir oğlum vardı 😍😍
Yarenim7 T_nisaa gözünüz aydın canım ne güzel Bi kız Bi erkek iki ewlat duygusunu birden yaşıcan benimde Bi kızım war çarşamba kontrol war bakalım doktorumuz ne dicek 🤗