Ght Kızlar valla siyirdim kafayı her şey hazır bu yerleştiren edin çantayı öyle mi yapayım böyle mi yapayim derken.Bebegin kıyafetleri takım takım hazır şekilde kilitli poşetlere koydum iki takım arasında kararsız kaldım hemşireye verilecekler konusunda onları ,battaniyesini temizleme pamuğu ,pişik kremi ve bebek bezini ayrı çantaya koydum bebek bakım cantasi almistim ona. kendi pijamalarimi ve bebegin yedeklerini hurcun içinde valize koyayım diyorum sanki çok karışık koydum gibi geliyor panikledim😆 bi de kendime koyduklarim şunlar ekdik var mı iki takım önden düğmeli pijama Bir takım sabahlikli pijama İki adet lohusa kilodu İki adet emzirme sütyeni Yelek 2 çorap Ped Göğüs pedi Göğüs kalkanı Bunları böyle koyayım diyorum uygun mu eksik var mı? yoksa daha pratik olur dediğiniz bu yöntem var mi
Zeynepoz Ght ben kendim içinde hurç gibi eşime kolaylık olsun diye sabahlık, gecelik, emzirme sütyeni, çorap, depend, lohusa külodunu bir arada koydum belki hemşire benim içinde toplu ister diye. Hastane çıkışı için kıyafet koydun mu? Sıcak su torbası da koy istersen varsa
Ipek0z Ght üç tane pijiama takımı fazla değil mi? Bir de istersen terlik, diş fırçası, macunu, roll-on, kağıt havlu veya minik bir el havlusu al yanına. Maske, peçete, kağıt bardak gibi şeyler de bulunsun yanında.
Minnak_annesi34 Ght kagit havlu bardak islak mendil kendiniz icin toka tarak kapalıysaniz bas örtüsü Terlik Pijamalar fazla geldi banada zaten 1 gece yatırıyorlar artik
Nurbalam Ght canım karışıklık olmasın diye eşin yanında olacaksa eşinle koy annen olacaksa annenle koy sen o ağrı veya sancıda çanta ile uğraşamazsın yanında ki de bilsin diye birlikte koyun bence
Ght Zeynepoz O aklımda ona karar veremedim çıkarken ne giycem diye en son koycam tamam sıcak su torbası koyayım dediğin gibi hepsini bir araya koyayım hurca pratik olur😍sağolasın canım panikten durdu beynim
Ght Ipek0z ya bilemedim kirlenir falan diye fazladan koyayim yedekli olsun dedim birini foto çekerken giyip cikarcam hemen 🥰Tamam diğerlerini de hemen koyayım sağol canım🤩
Ipek0z Ght haa bir de bulursan kayısı kompostosu, marmelatı falan hangisini bulursan muhakkak bulundur yanında eğer bulamazsan kuru kayısıyı kaynat onu blanderla çek koy kavanoza at çantaya. Hastanede gaz çıkarmadan yollamıyorlarmış eve normalde de sezaryende de çok rahatlatır seni
Ght Nurbalam cuma saati hazırla duayla dedi kayinvalidem giristim de karışıklıktan tamamlayamadim zaten bı tek bebeğinki hazir haftaya cuma devam 😁anlatcam eşime de anneme de bakalım
Ght Ipek0z buzluğa atmıştım canım yaZdan lazım olur diye kaynatirim inşallah çok sağol iyi oldu söylediğin 😌
Ayyli Ght emzirme sütyeni bende koydum ama hiç kullanmadım çünkü ilk anda bebek sürekli emiyor ve daha rahat olması bakımından atlet tercih etmelisiniz. Gögüs pedinide koymuştum ama çok gerekesizmiş zaten agız denilen süt geliyor ilk 2-3gün öyle akacak bi durum olmuyor
Ght Ayyli anladım bakayım internetten canım.Evet öyle dediler göğüs pedi için de koydum yine de zarar gelmez dedm oldu da lazım oldu koşturma olmasin
Ght Nurbalam bilmem ki mübarek saat diye sanirim canım abdest alıp öyle hazırladım cuma saati bı kısmını haftaya devam etcem😍
Zeynepoz gamzelinaz eğerki sütün gelmez ise göğsüne koymak için süt kanallarını gevşetip açılmasını sağlıyor
SevilAtabey Ght bence karışık değil yaptıkların. Sen ilgilenemeyeceğin için refakatçin kim olacaksa ayrıntılı göster ne nerede ben öyle yaptım canım . Birde bence mutlaka depend in emici külot u var kullan at giydikten sonra yan kısmında yırtıp çıkartıyorsun bana çok büyük rahatlık sağladı mutlaka al derim. Çünkü ilk aşama da ped yetersiz kalabiliyor.