Evveeet sıra banada geldi doğum hikayesini paylaşmak 9 ay boyunca acaba bende yazabilirmiyim banada nasip olurmu diye diye en sonunda banada nasip oldu çok sukur.
3 yıo bekledim ben bu cadıyı daha 20 yasima yeni degmistim tüp bebek yaptirdim tabi doktordanda kaynaklı psikolojimi okadar cok bozdu ki rahim filminden sonra tüplerime kapalı dedi. Tahlillerden sonra menepoza giriceksin demiyorum girmiceksinde demiyorum demisti o an bana ne teklif etse kabul edicektim tüp bebek yaptirdim ama tutmadi aradan zaman gecti umreye gitmek nasip oldu orda niyet ettim hatice validemizin kabristaninda kızım olursa adını Hatice koyucam insallah diye cok dua etmistim kabede🕋❤ peygamber efendimizin kabristanindada niyet etmistim oğlum olursa edını muhammed koyucam diye umre donusu 4 ay sonra hamile kaldım hic bir tedavi gormeden çok şukur. Ve hamilelik seruvenim basladi kime mujdelediysem aglayarak tebrik ettiler beni😁❤ilk 3 ay çok rahat gecti arada mide bulantisi oluyodu ama beni zorlamiyodu 4. Aydan sonra bel agrilarim basladı ayak sismelerim basladi. Bir ara kanamam oldu cok sukur onuda atlattım. Son trimestere girdikten sonra artık gece mesailerim basladı.🤦♀️gunduz vakit bulabilirsem ağrılardan uyuyodum. Son ayıma girdigimde ha dogdu ha dogucak diye diye bekledim hatta bende post acmistim doguramiyorum diye 🤦♀️😁ama bende tutmadi.
9 aralikta doktora gittim. 39 haftaliktim ozmn tabi bu arada sancilarim vardi ama yetersiz kaliyodu. Doktor yatirabilirim dedi aslinda dogumu başlatıcaktı benim esim sezeryan sandi yok dedi😒bana kalsa yatardim. Doktorum carsambaya son dedi carsamba yatis yaparim demisti baslaticakti. Bende Cumaya kadar sıcak su banyosu ilişki suquat herseyi yaptim yok cuma aksami yatarken esime dedim amaaan dedim carsambaya kadar vaktim var nasilolsa keyfini cikaricam dedim. Cumartesi sabah tuvalete kalktim akintı geliyo sandım baktım baskı fazlalasinca tuvalete kostum sarı birseyle suyum geldi. Burda yazdım mantar diyen olmustu. Akıntı diyen olmustu ama benim icime sinmedi cunku benim iradem disi gelmeye devam ediyodu. Esime bagirdim annemi cagir icdrden diye annem geldi oda bisey diyemedi kahvaltimi yaptim cunku normal dogum olucak diye bekliyoduk. Esimde durmadan hastaneye gidiyoduk sancilarimdan dolayi bos geri donuyoduk. Oyle sandi bebegin esyalarinida almadi hastaneye gittik ebe beni catala aldı bakti 1 cm aciklik var dedi elini cekti bebek buyuk tuvaletini yapmis dedi mekonyum dedi nst ye bagladilar bebegin kalp atisi oldugundan az bisi dusuktu sancilarim 100 lere vuruyodu hemen doktoru aradilar benim doktorum ankaradaymis. İcabçı olarakda baska doktor varmis. Tabi benim tansiyonum 18 den inmiyodu gebelik zehirlenmeside yasamisim o an idrar tahlilide yaptilar protein kacagi vardi dokorum hemen geldi icabçı olan. Beni hemen hazirladilar tabi ben agliyorum cunku hic aklimda yoktu. Ben duymadim doktorum kan hazirlayin tansiyondan kanı durmaya bilirdedi Allahtan doktorumun eli çabuktu beni takip eden doktorumdanda memnunum bu doktorum danda oyle Dr sinan erdogandı doktorum. Allah razı olsun eli çabuk oldugu icin kana ihtiyacım olmadı. Spinal istemistim ben evet herkesin dedi gibi elimin ustune acilan damar yolu daha cok acimisti. belime vurulan igneyide hissettim ama birdaha olsa birdaha spinal isterdim. Ameliyat sirasinda bir ses duydum Allahim öyle bir seski😥😍😍 dünyalar benim oldu her seyi unuttum doktorum gosterdi bebegimi cikar cikmaz bende ipler koptu😭cok sukur kavustum aglamasini dinledim ameliyatim bitene kadar. Beni odaya cikardilar bebegim 3 saat sonra geldi yanima muşade altina almislar dıskisini yaptigi icin. Esime soyledim git bak ne zaman gelicek diye 2. Defa bir daha gitti kapi acildi annem videoya aldı hemen anladım babasina vemisler babasi getirdi. Esimin suratindaki sevinc huzur heyecan hepsini gordum. Ayaga kalkmaktada zorlanmadım cok. Tansiyonumda yüksekti daha yenilerde dusmeye basladı cok sukur.
Negatiften pozitife dönen doğum hikayem Ve biz 3 kislik aile olduk👨👩👧 darısı isteyen herkese nasip olsun insallah. Burda yuzunu gormedigim ama kalbimin ısındığı bir çok hamiş bacılarımla tanıstim isim isim tanimasam bile hepinize dua ettim. Ben burdan şimdilik mezun oldum. Happy kidse geçiriyorum Allaha emanet olun. Sorulariniz olursa cevaplarım.😍❤
Çok uzun oldu insallah okurkende sıkılmamısşınızdir. ALLAHA emanet olun
@NaimeYilmaz sabitlernisiniz 9 ay boyunca bunu bekledim