F-Gemi benim ikinci gebeligim ilkini kaybettim 😔 çok şükür sağlıkla ilerliyoruz şimdi 26 haftanın içindeyim. Ben de öyle ağrım oldu vs die doktorumla iletişime geçmiyorum ancak dediginiz gibi bi konuda danışmak istediğimde Nergiz hanımın numarası vs de var 1 defa aradım o da muayenedeydi daha sonra asistanina not bıraktım hastane telefonu üzerinden dönüş sağladı saolsun. Esra hanimla epizyotomiyi konustuktan sonra bana da bilgi verirmisin eger kisiye gore derse ona gidebilirim hem doğuma da geliyormuş ne güzel ☺️ hamileligimin ilk başlarında çok takıntı haline getirmiştim gittiğim doktor dogumumda olmayacaksa neden özele gideyim aynı doktora gideyim diye düşünüyordum daha sonra bu doğum süreçleriyle ilgili çok okumaya araştırmaya başladım ve ögrendigin en temel şey doğumu sen ve bebeğin gerceklestiriyorsun. normal doğumda zaten ekstrem bi durum olmadığı sürece ebelerle ilerliyorsun doktor mudahele etmiyor. Bir kaç kitap okuduktan sonra rahatlamıştım. Çünkü gerçekten sonuç olarak doktorumuz evet gelirim diyip insani sebeplerden dolayı gelemeye de bilir. bu sefer olumlu olan doğum sürecimin olumsuz olarak ilerlemesini de istemiyorum. doktorum doğumda olsun diye odaklanmamaya çalışıyorum. Saglik sorunu olur da sezeryan olmam gerekirse zaten takip eden doktorunla planliyorsun. Ama hersey yokunda giderse normal dogum istiyorum. 1 haftadır yine aynı kaygıları yaşamaya başladım doktorum dogumumda olsun diyorum sanırım hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyor. bir çok rahat hissediyorum bu konuda bedenime bebeğime güveniyorum bir de çok geriliyorum. Git gelliyim yani 😂