Oykununannesi55 13unde kanamam oldu o korkuyla hemen doktorumuza gittik cunku 36+3 haftalikti o gun, nstye baglandim ve aciklik kontrolu yapildi acilmam 2.5 cm di nstde de 6nin uzerinde sancilarim gorunuyordu hissetmedigim icin yatis vermedi eve yolladi aksam tekrar cagirdi yine sanci hissetmeyince ertesi gun cagirdi hastanede yatar gibi dinlen dedi oyle de yaptim ertesi gun gittik acilmam ayniydi sancilarim yine gorunuyordu ama hissetmiyordum, artik bir sonraki gun yatisini yapalim dedi suni sanci verelim dedi squat yap dedi eve geldigimde tum ev islerimi bitirdim spor da yaptim sabah uyandigimda suyum gelmeye baslamisti ve hastaneye gittigimizde acilmam 4 cm olmustu sancilarim yine hissedilmiyordu sabah 6’dan oglene dogru 11bucuga kadar suni sanci devam etti bir skntim olmadi epidural yaptirmayi dusunmedim o yuzden acilmam da guzel gidiyordu 8 cm olmustu sonra bir anda kendi sancim girdi ve acilmam 10 cm i bulmustu sonra da ikin mikin derken cok sukur oglusumu kucagima aldim 🥰🥰 dogum hikayemi anlatmis gibi oldum biraz kusura bakmayin 🙈🙈 yani aslinda hic farketmeyebilirdim de belirtimi ic camasiri rengi olsun sanci olsun vs 🙏🏻