derinsart Hasrt1 24 haftadayız sağda solda hissediorm bazen ayni anda .. doktormda söyledi biraz hareketli bir bebekmis😊sagolsun hep kıpır kıpır
Tatliskoo Hasrt1 26. Haftadayiz heryerde hissediyorum oglusumuu maşallah bazen hiç durmuyor 😂 aradaa mesaneyee bii basiyorr lavaboyaa zorr yetişiyorum 😂
Hasrt1 0101sevo 33 haftalik benimde karnımın sağ tarafinda hareketlerini izliyorum bazen sanki ayağıyla itiyor sağ tarafımı allah hepimize sağlıklı sıhhatli gelişimini tamamlamış bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
drysfk Bende 25. Haftamdayım özellikle sol tarafta daha çok hissediyorum ama sağda da oluyo bizde fazla hareketliyiz galiba akşamları özellikle karnımı izliyoruz pıt pıt tekmeler sağdan soldan atıyor 😂😂
Sevvals23 32 haftalığız ve genelde Sol kaburgamın oralarda geziyor birkaç gündür genelde sol tarafımda ama sağ taraftan tek tekme yumruk geliyor 🥳🤩🤣🤣
sagsbry Sevvals23 bebeğiniz dönmüş o zaman benim bebek hala makat gelişli aşağıda hareketler 😢 acaba nasıl döner ya sezeryan istemiyorum çünkü
maviscik77 Merrvvee ben 16 dayım hissettim karnımın altında 5-6 saniye seğerme gibi ben de ayırt edebilir miyim acaba diye meraklanırdım o an anladım bebek olduğunu bi kaç gündür de ara ara aynısını hissediyorum ama daha az :)
88eva Merrvvee mümkün ben hissedjyorum doktoruma sordum tecrübeli yani 2.3. hamileliği olan anneler hissede çünkü kasları esnekleşirmiş
Sevvals23 sagsbry yani dönmüş olduğunu nasıl anladınız doktorum 30. Haftada birşey söylemedi hiç ama bana bilemedim bende, döner ama canım sen dert sıkıntı etme sakın 35 den sonra başlıyormuş zaten dönmeye
sagsbry Sevvals23 tekmeleri kaburgada hissediyormuşsunuz ya o yüzden öyle dedim.. Çok anladığımdan değil tabi de 🤭 benim hareketler tamamen aşağıda kasıklarım da kaburgada olanlar dönmüş diye biliyorum🙏🏻 inşallah döner canım hiç sezeryan istemiyorum çünkü ❤️
Sevvals23 sagsbry inşallah canım benim Allah hayırlı doğumlar versin inşallah hepimize 🙏 biraz spor yap yürüyüş pilates gibi belki yararı olur yani çokça hareket etmeye bak