Meneksee1 Kızımın organ taraması kontrolünde kist çıktı %90 kaybolur çoğu gebelikte rastladık stres yapmayın 2 hafta sonra tekrar gelin bakalım çok düşük ihtimal kalıcı oluyor o da büyüme yapınca dedi kimler böyle bir durumla karşılaştı sonrasında ne oldu?😔☹️
halitefe Meneksee1 benim bebeğimin kordonunda vardı canım kist daha erken haftalarda 10. Hafta falandı ama 1 aya geçmişti genelde geçiyor ama perinatolog takibinde ol mutlaka sürekli takip etti doktorum büyüme var mı falan diye
[silindi] Kafasında çıktı sanırım, iki hafta önce bizde de çıktı. Dün kontrole gittim geçmemiş 😔 inşallah geçer herkes evladını sağlıkla kucağına alsın 🙏🏻😔
[silindi] Detaylı için farklı bi doktora yönlendirdi şimdi bi şey demeyelim sonra konuşalım, gönderdiğim doktor işinin ehlidir bi gidin dedi, öyle olunca insan daha da panik oluyor. Pazartesi için randevu aldım bakalım o ne dicek 😔☹️
Minikjelibonum Meneksee1 neresinde kist var dedi bnm bebeğimdede cıktı kist 26 haftadayken hemde nadir görünenmiş😞
Minikjelibonum Meneksee1 bağırsağı karın boşluğuna yapıştıran mezenter bölgede. Benim kaybolmaz dedi büyümesin önemli olan o dedi amlyt edilcek doğduktan sorna ama bn çok korkuyorum anne karnında bişe olcak diye
Meneksee1 halitefe işte bende de çıktı bu kist denen şey doktorum 2 hafta sonra gel dedi kaybolur %90 dedi çok düşük ihtimal olur kalması oda büyüme yaparsa 2 taraflı olursa dedi ama işte insan illa korkuyo inşallah kaybolur bir dahaki gittiğimizde🙏