Zeynepbera Sabah hafif bi karın ağrısıyla uyandım 18+6 haftalık gebeyim hafif bi kan geldi ama pembe şekilde doktora gidicem ama başına gelen var mı ?
E-v-A101 Zeynepbera canım burdan doğru dürüst birşey çıkmaz sana sen vakit kaybetme doktora git. Bu haftalarda Kan gelmesi normal değil inşallah bir problem yoktur
Cansugurses Zeynepbera bende de gelmişti canım düşük tehlikesi var dedi kaynarsular başımdan aşağı döküldü ikinci gebeliğim. fitil başlattı ama inşallah sende öyle bişey yoktur. Rabbim sağlıkla aldırsın bebeğini kucağına
Zeynepbera E-v-A101 İnşallah yok zaten gidiyorum tabiki yaşananlara var sayarak iç rahatlatma benim ki
Zeynepbera Cansugurses şimdi gittim geldim bebekte sıkıntı yok dedi kesedede bi sorun yok dedi progestan verdi 230mg bunu kullan dedi çok şüküüüür 🙏🏻🙏🏻
Cansugurses Zeynepbera banada aynı fitili verdi canım 1 ay kullanalım dedi ayın 8 inde gideceğim bakalım inşallah atlatırız 🤲
Cansugurses Zeynepbera başımdan aşağı kaynar sular döküldü öyle dediğinde çok şükür iyiyiz ama. İlk gebeliğimde tempolu calısıyordum evde oturuyorum suan ortada bişey yokken böyle bişey basımıza geldi rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🧿