Ayse1608 Bugün 19 olduk😍 doktora gittim kendi doktorum yoktu başka doktor baktı ağrılarım oluyor dedim progestron verdi ama bir risk yok önlem amaçlı dedi aklıma takıldı sorun olmadığı halde kullananlar oldu mu?🤔
Aliasaff Ayse1608 yok canm omdüşük amaçlı bir hap bide fitil şeklinde oluyor benim ilk başlarda risk var diye kullandım sadece 4 tane sende risk mi ver ki
Sarella Ayse1608 ben kullandım bir sorun yoktu 5 haftalıkken tedbir amaclı verdi ama 1 kutu bitti bırak dedi doktorum şuan 9+3 üm ☺
Ozgezafer Ayse1608 ben hamile olduğumu öğrendiğimde kullanmaya başladım 30 haftalığım hala kullanıyorum onun bi zararı yok tedbir sadece
Esracim Ayse1608 canım selamlar ağrıların nasıl oluyor. Bende 16 haftalığım sabahları kasiklarimda ağrı oluyor
Ayse1608 Esracim karnımda yanlarımda oluyor canım sanki kemiklerindeki ağrıyor gibi ama doktor sormadıki sadece ağrılarım var dedim sonra ilacı verdi🤔
Duygu20 Esracim bnmde oluyor canm 14+3 ara ara giriyor vajinamda da batma oluyor bende 7. Haftada basladm kullanmaya dusuk tehlikesi geçirdim hala kullaniyorum
Aliasaff Ayse1608 başka bir doktora görün bana da eski doktorum ilaç verdi sonra değiştirdim doktoru iyiki her kadın doğumcu her doktor iyi olmuyor aynı günde 3 hastane 3 doktor gezdik hangisi içimize sindiyse ona gittik
YelizY 18 deyim bende. Hamileliğimin başında kanamam olmuştu. Doktor progestanı verdi ve hala kesmedi. Her gün 1 tane içiyorum.
Crktnmltm Ayse1608 Bende kullanıyorum yaklaşık 25 haftadan beri ilk başta düşük riski için kullanmıştım. Şimdi ise tedbir amaçlı