emirasaff34_ Arkadaşlar kendim için çanta hazırlıyorum da eksik varmı bakarmısınız Bitane lohusa gecelik alt üst lohusa takımı bitane kalın pijama hastaneden çıktıktan sonra giyilecek kıyafet alt üst depend göğüs pedi göğüs kremi iç çamaşırı kirli poşeti Bunlar eksik veya illa koymam gereken bişey varmı ben emzirme çayı almadım siz hangisini kullandınız nerden aldınız ?
Bustahirler emirasaff34_ emzirme çayına hiç gerek yok. Havlu peçete ve terlikte koyun kendiniz için onun dışında bir eksik yok
mucizemm_ emirasaff34_ çorap ve yelek yada hırka sezeryan sonrası çok üşünülüyor. Sağlıkla gelsin Bebişiniz inşallahh🤲🌸🧿
TugceG Benim hastane çantamda en depend 2 gecelik ( birini giydim sadece yeterli oldu) çıkarken alt ust pijama ile cıktım. Çorap (koyamamışkm aldırdım ayaklarım çok üşüdü kesin koyun yanınıza) Hırka / Yelek goğus kremi ve pede hiç gerek duymadım ıslatıcak kadar gelmıyor sut cunku. ben sezaryen oldugun için ufak su ısıtıcı koydum kahve içmem gerektiği için ben 2 gun kalmıştım. terlik havlu Peçete çöp poşeti Emzirme südyeni atleti ve kilot hiç kullanmadım.
momteacher emirasaff34_ hem küçük olan havlulardan hemde normal boy el-yüz havlusu varya onlardan alablrsin canım, terleyince falan yada yastığın üstüne sermeye
Gozdeergen Kahve,su ısıtıcı,sıcak su torbası,terlik,şal veya hırka tarzı birşey atıştırmalık birşeyler kuruyemiş tarzı ve kayısı kompostosu koyabilirsiniz