Sevilay7 İçim içimi yiyor meraktan en son 12 haftalıkken gttim doktora griptim biraza daha büyüsün bebişimiz dedik ve şuan 17+5 olduk sanırım bu saatten sonra yanılma olmaz cinsiyet te ögrenirİz kesin sizce kız mı erkek mi bu ultrason fotografı 12 haftalık🙏😍
ecemiko Sevilay7 bizde perşembe günü öğreneceğiz, yeni yıl hediyesi olacak 🥰 bana da erkek gibi geldi minnoş ❤️
Sevilay7 ecemiko hayırlısı olsun canım benim seninki kaç aylık oldu sen ne hissediyorsun rabbim gönlümüze göre verisn her iki duyguyı tattırsın 🙏😇
ecemiko Sevilay7 16+3 deyiz 🐣 açıkçası cinsiyet konusunda hissiyatım yok😌 herkes erkek diyor hep oğlum olsun istiyordum şimdi kaptırmakta istemiyorum kendimi bakalım sonuç ne çıkacak 😇 ikili tarama testi yaptırdığımızda doktor erkeğe benziyor gibi demişti bakalım değişecek mi ?😄
Sevilay7 ecemiko hayırlısı olsun canım gönlünden geçen olsun hamileligin nasıl rahatmı bel agrın varmı
ecemiko Sevilay7 inşallah canım benim 💕 çok şükür hamilelikle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım ne bulantım oldu ne kusmam ağrım da yok 🥰sadece fazlaca kilo aldım 😌 sizin nasıl geçiyor ?
Sevilay7 esraizmirli yaaaa🙈sanki öncede yorum yapmıştınız erkek diye sen nasıl bu kadar emin oldun 😍 gönlümden geçen erkek ama bilmiyorum ikiside bizim olacak ama işte 🥰
Sevilay7 ecemiko benimde aynı kuzum ne bulantı ne kusma ilk aylar sadece koku hassasiyeti vardı şimdi çok rahatım hamile oldugumu bile unutuyorum arada belim farıyor sadece başka şikayetim yok 😂🙏
esraizmirli Sevilay7 12 haftalık erkek bebeklerin eli kolu daha net oluyor canım senin bebişininde belli 💜 sağlıkla gönlündeki olur inşallah 🥰😍
esraizmirli Sevilay7 eveet bende ilk çocuğum kız olsun isterdim ama erkek bunada şükür Rabbim yokluğunu aratmasın hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻
Sevilay7 esraizmirli insanın istedgi olmuyor olan da ver ama benim cevremde kız isteyenlerin oglu Erkek isteyenlerin kızı oluyor hep 😍benim de ilk çocuk olacak bende ilk oglum olsun isterdim yani daha belli değil de bakalım 🙏
esraizmirli Sevilay7 evet çok istersen birşeyi olmuyor rüyamda bile gördüm oğlum olduğunu isim bile verdim cinsiyet daha belli değildi o zaman bnde diyodumki tersi olur kesin ama dümdüz rüyam gerçk oldu😂